۱۰۶ عملیات جراحی لب چاک وکام چاک درشفاخانه فاطمه بیات ولایت هلمند اجرا شد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۷ - ۱۶:۳۱
هلمند

در ولایت هلمند شفاخانه فاطمه بیات ۱۰۶ عملیات جراحی لب چاک و کم چاک اجرا شد ، این عملیات ها د هماهنگی با ریاست صحت عامه ولایت هلمند توسط داکتر عبدالغفار غیور اجرا شده است و این برنامه برای دو روز دیگر نیز ادامه دارد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۶:۲۹
Background image

نشست کمیته تخنیکی به خاطر تدوین استراتیژی ملی صحت روانی برای سال های ۲۰۲۶ الی ۲۰۳۰ برگزار شد

این نشست تحت رهبری محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، با اشتراک رییسان مرکزی، نماینده گان سازمان صحی جهان، IOM و موسسات همکار برگزار شد.

محترم معین عرضه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

داکتر کریم‌الله حلیمی رئیس نظارت وزارت صحت عامه، همرا با یک تیم تخنیکی، از مرکز صحی که توسط مؤسسه GP تمویل می‌شود، نظارت نمودند

این نظارت که هدف آن ارتقاء کیفیت خدمات صحی، ارائه خدمات صحی به شهروندان به‌صورت معیاری و شفافیت در کارها می باشد، در جریان آن داکتر کریم‌الله حلیمی و تیم تخنیکی همراهش از مرکز صحی اساسی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۲:۳۳
Background image

یک باشنده محل در ولسوالی پچیراگام ولایت ننگرهار ۱۵۰۰ متر مربع زمین شخصی خود را به یک مرکز صحی اختصاص داده است

مولوی امین‌الله شریف رئیس صحت‌عامه ولایت ننگرهار، اقدام این شخص را قدردانی نمود و آن را برای باشنده گان محل کار نیک بزرگی دانست و افزود، که تلاش‌های خود را برای ساخت یک مرکز صحی معیاری. . .

BACK TO NEWS