اشتراک سرپرست وزارت صحت عامه در هفتمین دور فراغت برنامه اکمال تخصص انستیتوت طبی فرانسه

Panah_moph
یکشنبه ۱۴۰۱/۳/۸ - ۹:۵۴
اشتراک سرپرست وزارت صحت عامه در هفتمین دور فراغت برنامه اکمال تخصص انستیتوت طبی فرانسه

داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه روز گذشته( 7 جوزا 1401) در مراسم فراغت هفتمین دور برنامه اکمال تخصص انسیتوت طبی فرانسه برای اطفال و مادران( FMIC ) اشتراک نموده و سخنرانی نمود.

سرپرست وزارت صحت عامه، فراغت داکتران این برنامه اکمال تخصص را در این مرکز تبریک گفته اظهار نمود: امروز جای بسیار خوشی است که ما برای پیشرفت علم و فرهنگ در یک فضای صلح و آرام گام بر می‌داریم و در راستای بلند بردن ظرفیت تلاش می‌ورزیم.

داکتر عباد، از همکاری رهبری این انستیوت و دفتر آغا خان مبنی بر فراهم سازی زمینه برنامه های آموزشی برای داکتران افغان قدردانی کرده و خواهان تداوم و گسترش همکاری های این نهاد در کشور گردید.

او هم‌چنان با اشاره بر حمایت رهبری امارت اسلامی از ارتقای ظرفیت کارکنان صحی گفت که بلند بردن سطح دانش کارکنان صحی در اولویت ما است و در این راستا تلاش خواهیم کرد.

سرپرست وزارت صحت عامه اظهار نمود که بهبود عرضه خدمات صحی از اولویت های این وزارت می‌باشد و با استفاده از مدل های جدید در برنامه های این وزارت خدمات صحی را معیاری خواهیم ساخت.

داکتر عباد هم‌چنان گفت که با توجه به پول های که در بیست سال گذشته در بخش های مختلف به ویژه در بخش صحت به مصرف رسیده است هیچ کار بنیادی در بخش صحت صورت نگرفته است و بیشتر پول های حیف و میل شده است.

در عین حال، بانو سونیا کوتاین مسوول برنامه لاچین دی ال در افغانستان، بر ادامه همکاری های شان در انستیتوت فرانسه و آموزش کارکنان صحی افغان تاکید نمود.

در این دور فراغت، برنامه اکمال تخصص هفت تن از بخش های مختلف صحی سند فراغت شان را بدست آوردند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۱۶:۸
Background image

از یک تعداد دواخانه‌ها، معاینه‌خانه‌ها و تأسیسات مواد غذایی در ولسوالی دوشی ولایت بغلان نظارت صورت گرفت

در این برنامه از ۳۱ باب تأسیسات صحی، ۳ باب رستورانت و شیر یخ پزی در بازار کیله گی ولسوالی دوشی ولایت بغلان نظارت صورت گرفت که در نتیجه آن ۵ باب معاینه خانه به خاطر نداشتن جواز و تخلف از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۱۶:۲
Background image

برگزاری نشست‌های آگاهی‌دهی عامه درباره واکسیناسیون در هفت ولایت کشور

نشست های آگاهی‌دهی عامه در مورد واکسیناسیون تحت شعار « واکسین‌ها برای هر نسل مؤثر اند» از سوی آمریت های برنامه ملی معافیت کتلوی ریاست های صحت‌عامه ولایات پروان،‌ پنجشیر، جوزجان، ننگرهار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۱۵:۵۸
Background image

به ارزش حدود ۱۳ هزار دالر امریکایی، وسایل مورد نیاز در شفاخانه ۵۰ بسترۀ تداوی معتادین ولایت غزنی تهیه گردید

این وسایل به هدف تقویت خدمات صحی این شفاخانه و بهبود روند تداوی بیماران، با همکاری مؤسسه صحی و انکشافی جوانان (YHDO) خریداری شده است.

BACK TO NEWS