چندین زایشگاه‌ محلی موسوم به "آشیانه صحی" در بادغیس بهره‌برداری شد

Panah_moph
پنجشنبه ۱۴۰۱/۳/۱۲ - ۱۸:۴۷
چندین زایشگاه‌ محلی موسوم به "آشیانه صحی" در بادغیس بهره‌برداری شد

پنجشنبه،  ۱۲ جوزا ۱۴۰۱
برای نخستین بار 25 باب "زایشگاه/آشیانه صحی" در مربوطات مرکز و ولسوالی‌های بادغیس به بهره برداری رسید.
مولوی محمد آصف قانت رئیس صحت عامه بادغیس می‏گوید: ارزش مجموعی ساخت این زایشگاه‌‎ها به هفت میلیون افغانی می‌رسد که از سوی صندوق جمعیت سازمان ملل متحد"UNFPA"  تمویل شده است.
آقای قانت می افزاید که: از این زایشگاه‌ها در خصوص"ولادت‌ مادران" استفاده می‎شود و با ساخت آن مشکلات بسیاری از خانم‌ها و خانواده‎های عمدتاً دور دست از مراکز درمانی، مرفوع می‌شود.
به گفته‎ی مسئولان صحی؛ در هریک از این زایشگاه‌ها یک تن قابله  نیز بخاطر عرضه خدمات صحی برای مادران و نوزادان استخدام شده اند.
این درحالیست که این زایشگاه‌ها یکی از تدابیر مورد نیاز برای کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان عنوان می‎شود. 
این زایشگاه‌ها در حالی در مناطق دور دست بادغیس آغاز به فعالیت می‎کند که همواره آمار مرگ و میر مادران و نوزادان به آن مناطق بلند توصیف شده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۵۵
Background image

به ارزش سه صد هزار دالر امریکایی سیستم برق ۲۰۰ کیلوات برق آفتابی، در شفاخانه وزیر محمد اکبر خان نصب و در نشستی افتتاح گردید

در مراسم افتتاح این سیستم، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، ‌داکترعنایت الله عنایت رییس شفاخانه وزیرمحمد اکبر خان،‌ آقای ترهان صالح مسوول دفتر برنامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۲۹
Background image

نظارت از وضعیت حفظ‌الصحه و مصونیت غذایی در ولسوالی گلدره ولایت کابل

مسئولان ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه از شماری رستورانت‌ها، نانوایی‌ها، قصابی‌ها و فروشنده گان مواد غذایی کنار جاده در ولسوالی گلدره ولایت کابل نظارت به‌عمل آوردند.

در جریان این نظارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۳:۴۴
Background image

وزارت صحت‌عامه با مؤسسه AHDS قرارداد ارائه خدمات صحت مادران را امضا کرد

وزارت صحت‌عامه به‌منظور ارائه خدمات صحی مادران از طریق آشیانه های صحی در ولایت‌های ارزگان، نیمروز، قندهار و هلمند، با مؤسسه Afghan Health Development and Services (AHDS)  قراردادی را به. . .

BACK TO NEWS