بخش تولید آکسیجن در شفاخانه کووید - ۱۹- ولایت تخار افتتاح و به بهره برداری سپرده شد

Panah_moph
دوشنبه ۱۴۰۱/۳/۱۶ - ۱۰:۴۲
بخش تولید آکسیجن در شفاخانه کووید - ۱۹- ولایت تخار افتتاح و به بهره برداری سپرده شد

دوشنبه،۱۶ جوزا ۱۴۰۱
یک دستگاه تولید آکسیجن به هزینه نزدیک به ۱۵۰ هزار دالر امریکایی از سوی بنیاد آٰغا خان به همکاری مالی اتحادیه اروپا در شفاخانه کووید-۱۹ - ولایت تخار افتتاح و به بهره برداری سپرده شد.
مسوولان در این ولایت می گویند که این دستگاه ظرفیت تولید ۱۳ بالون اکسیجن خالص را در یک شبانه روز دارد و می تواند آکسیجن مورد نیاز شفاخانه کووید-۱۹- و شفاخانه ولایتی تخار را تامین کند.
همچنان  مسوولان دفتر آغا خان گفتند که به بخاطر استفاده درست و حفظ و مراقبت از این دستگاه ۴ تن از کارمندان بخش صحی را نیز آموزش می دهند تا بتوانند عرضه خدمات صحی را طوری که نیاز است ارایه نمایند.
از سوی‌هم، داکترعبدالقهار احمدی، رئیس صحت‌عامه تخار از بنیاد آغا خان و اتحادیه اروپا به خاطر فعال سازی این دستگاه قدردانی نموده افزود، پیش از این، تهیه آکسیجن یکی از چالش های جدی بیماران در این ولایت بود  که ده ها تن از بیماران به دلیل کمبود اکسیجن جان های خود را از دست دادند.
علاوه بر آن داکتر احمدی تمامی پروژه های تطبیق شده در بخش صحی از سوی بنیاد آغا خان در ولایت تخار حیاتی خوانده و بر تطبیق همچو پروژه در درازمدت در این ولایت تاکید نمود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۱۴:۳۶
Background image

فصل دوم، ماده نوزدهم، فقره هفتم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

فصل دوم، ماده نوزدهم، فقره هفتم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی:

موسسات داخلی و بین المللی مکلف اند که حین وارد کردن مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی ۲/۳ عمر. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۸:۴۰
Background image

کار ساخت دوباره بخش نیمه‌تمام تعمیر شفاخانه تخصصی و ثالثی وزیر محمد اکبر خان، با هزینه مالی ۴۰ میلیون افغانی از سوی وزارت صحت‌عامه از سر گرفته شد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، رؤسای مرکزی این وزارت، مسئولان شفاخانه وزیر محمد اکبر خان، داکتران و کارکنان صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۵
Background image

کار ساخت سه مرکز صحی به ارزش ۷۲ میلیون افغانی، در ولایت هلمند آغاز شد

این مراکز علاوه بر گسترش خدمات صحی، زمینه دسترسی هزاران تن از باشنده گان این ولسوالی‌ها را به خدمات صحی بهتر و آسان‌تر فراهم خواهند کرد.

همچنان، داکتر نقیب الله فاتح رئیس صحت عامه. . .

BACK TO NEWS