معین عرضه خدمات صحی با رییسان شفاخانه های مرکز دیدار و گفتگو کرد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۶ - ۱۵:۳۷
MOPH

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، در نشستی با رییسان شفاخانه های مرکز در مورد معرفی نماینده های شان به تیم صحی برنامه حج بیت الله شریف دیدار و گفتگو کرد.

 

در این نشست محترم معین عرضه خدمات صحی، از رییسان شفاخانه های مرکز خواست تا با معرفی نمودن کارمندان صحی شان که شامل متخصصین، فارمسست ها و نرسانی که واجد شرایط باشند به تیم صحی حج بیت الله شریف هر چه زودتر اقدام نمایند تا باشد این تیم بتواند به شکلی که نیاز است به وضعیت صحی حجاج در بیت الله شریف رسیده گی نمایند.

علاوه بر آن مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی، تاکید نمود تا پروسه انتخاب کارمندان صحی به شکل شفاف و قرعه کشی صورت بگیرد تا هر آن شخصی که مستحق و واجد شرایط است در این برنامه شامل شود.

قابل تذکر است که در تیم صحی سال روان که قرار است به حج بیت الله شریف بروند تا خدمات صحی را برای حجاج افغان ارایه نمایند ۱۷ تن متخصص داخله، ۲ تن متخصص جراحی، ۳ تن از نرس ها و  ۳  تن از فارمسستان شامل خواهند بود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۴:۵۴
Background image

داکتر کریم‌الله حلیمی رئیس نظارت وزارت صحت‌عامه، و هیئات همراه شان از فعالیت‌های مراکز صحی تمویل‌شده توسط مؤسسه ISLAMIC RELIEF نظارت نمودند

این نظارت به هدف ارتقاء کیفیت خدمات صحی، ارائۀ خدمات معیاری برای شهروندان و شفافیت در امور صورت گرفت که در آن، داکتر کریم الله حلیمی و تیم تخنیکی همراهش از فعالیت‌های مراکز صحی یادشده. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۲:۳۲
Background image

روند نظارت از شفاخانه‌های خصوصی بعد از مرکز، در ولایت‌ها آغاز گردید

این روند نظارتی تحت رهبری داکتر فقیر محمد زیار، رئیس عمومی شورای طبی وزارت صحت‌عامه و از سوی یک کمیته باصلاحیت آغاز شده است.

هدف این روند، بررسی حضور داکتران، نرسان و سایر کارمندان صحی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۱:۹
Background image

پروسه آفرگشایی ساخت شفاخانه های عمومی  در ولسوالی کامدیش ولایت نورستان و ولسوالی شهرک ولایت غور برگزار شد

این پروسه با حضور داکترعبدالستار صحت رئیس برنامه ریزی و پلان گذاری وزارت صحت‌عامه، مسوولان پروسه آفر گشایی و نماینده گان ۱۲ شرکت ساختمانی برگزار گردید.

رییس برنامه ریزی وپلانگذاری، در. . .

BACK TO NEWS