محترم داکتر قلندرعباد وزیر صحت‌عامه امارت اسلامی افغانستان در نشستی سیستم دیتابیس انستیتوت های علوم صحی  خصوصی را افتتاح و به بهره برداری سپرد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۱ - ۹:۲۵
MOPH

محترم داکتر قلندرعباد وزیر صحت‌عامه، افتتاح بخش دیتابیس انستیتوت های علوم صحی خصوصی را یک گام موثر در راستای دیجیتل سازی و بهبود سیتسم صحی در کشور دانسته و از افرادی که در ایجاد این سیستم تلاش نموده اند ابراز تشکر و قدردانی کرد.

محترم وزیرصحت‌عامه گفت:" هدف رهبری امارت اسلامی افغانستان و وزارت صحت‌عامه، این است تا زمینه های بهترعرضه خدمات صحی و ایجاد سهولت‌ها را برای شهروندان کشور فراهم نمایند که تلاش ها در این راستا ادامه دارد".

علاوه برآن محترم داکتر قلندرعباد، تاکید روی نظارت و تطبیق از این سیستم نموده و از مسوولان انستیتوت‌های علو صحی خصوصی خواست تا در مورد تطبیق این برنامه وزارت صحت‌عامه را همکاری همه جانه نمایند.

درادامه این نشست محترم وزیر صحت‌عامه گفت: کشورهای جهان به سرعت در حال دیجیتل سازی سیستم های ادارات خود اند و امید واریم که ما هم مانند سایر کشورهای جهان در این راستا اقدامات موثری را انجام دهیم تا خدماتی را که شهروندان کشور به آن نیاز دارند برای شان ارایه نماییم.

قابل تذکراست که سیستم دیتابیس انستیتوت های علوم صحی خصوصی در مدت 6 ماه ایجاد شده است که می‌تواند در بخش های تطبیق کریکولم واحد، ثبت نام محصلین، توزیع جواز، شفافیت، ایجاد اعتماد به ملت، توزیع دیپلوم‌ها به شکل استندرد و سایر زمینه‌ها فعالیت نماید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۹
Background image

دوپایه ماشین پیشرفته اکسری مجهز به شفاخانه ولایتی غزنی و بادغیس تسلیم داده شد

این ماشین های اکسری که مجهز با تکنالوژی پیشرفته می باشد؛ به‌منظور ارتقای کیفیت خدمات صحی، تشخیص دقیق و به‌موقع بیماری‌ها و تقویت ظرفیت‌های تشخیصی به شفاخانه های  ولایتی غزنی بادغیس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۶
Background image

۳۵۲۰ کیلوگرام ادویه بی‌کیفیت مربوط به فابریکه سلیم نیچرل در منطقه گُزک از بین برده شد

۳۵۲۰ کیلوگرام ادویه بی‌کیفیت مربوط به فابریکه سلیم نیچرل، از سوی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در حضور نماینده‌گان ادارات مربوطه در منطقه گُزک از بین برده شد.

این ادویه شامل دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۱۲
Background image

نشست اداری معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه برگزار شد

این نشست تحت رهبری محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با اشتراک رئیسان بخش‌های دوایی و مشاورین و متخصصین تخنیکی، حقوقی و اداری این معینیت برگزار شد.

در این نشست. . .

BACK TO NEWS