وزیر صحت‌عامه با رییسان ادارات صحت‌عامه ۳۴ ولایت کشور از طریق نشست آنلاین دیدار کرد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۵۵
moph

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا با رییسان ادارات صحت‌عامه ۳۴ ولایت کشور، در مورد چگونگی کار اعمار شفاخانه های عمومی در سطح ولسوالی‌ها، فعال بودن خدمات صحی در روزها و شب های عید سعید فطر و جلوگیری از بیماری های ساری از طریق نشست آنلاین دیدار کرد.

در این دیدار که محترم مولوی‌عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه نیز حضور داشت، محترم وزیر صحت‌عامه، رهنمودها و هدایات لازم را در مورد چگونگی کار اعمار شفاخانه های عمومی در سطح ولسوالی‌ها ارائه نمود و از آنان خواست تا در رسانیدن خدمات صحی سهولت ایجاد نموده و مراکز صحی را در روزهای عید فعال داشته باشند.

 همچنان محترم وزیر صحت‌عامه، در مورد بهبود مبارزه با امراض ساری و تطبیق بهتر برنامه واکسیناسیون نیز تاکید کرد.

از سوی‌هم، رییسان صحت‌عامه ولایات به رهبری وزارت صحت‌عامه، از تطبیق هر چه بهتر خدمات اساسی در شفاخانه های عمومی ولسوالی‌ها اطمینان داده و سوالات خود را در این زمینه  شریک نمودند که از سوی تیم تخنیکی در این مورد به آنان معلومات داده شد.

 در ختم این نشست همچنان، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، نیز هدایات خود را در مورد خدمات صحی، دسترسی به ادویه در شفاخانه های عمومی با رییسان صحت‌عامه ولایات در میان گذاشت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۵۵
Background image

وزیر صحت‌عامه با رییسان ادارات صحت‌عامه ۳۴ ولایت کشور از طریق نشست آنلاین دیدار کرد

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا با رییسان ادارات صحت‌عامه ۳۴ ولایت کشور، در مورد چگونگی کار اعمار شفاخانه های عمومی در سطح ولسوالی‌ها، فعال بودن خدمات صحی در روزها و شب. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۴۷
Background image

از ۲۱ باب دواخانه در ولایت هرات نظارت صورت گرفت

این نظارت که از سوی تیم نظارتی ریاست صحت‌عامه ولایت هرات در ولسوالی های پشتون زرغون و اوبه این ولایت از ۲۱ دواخانه صورت گرفت، در نتیجه آن ۹ باب دواخانه به دلیل نقض قوانین صحی مسدود. . .

BACK TO NEWS