از عمده فروشی های مواد خوراکی و سکتور خصوصی صحی در ولایت هرات نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۱۸
moph

در این نظارت که توسط تیم بازرسی ریاست صحت‌عامه هرات در ناحیه نهم، ولسوالی چشت شریف و ولسوالی اوبه صورت گرفت در نتیجه ۱۳ قلم مواد غذایی تاریخ گذشته در ناحیه نهم و ۲۰ قلم ادویه تاریخ گذشته و غیرمجاز از شماری از دواخانه های ولسوالی چشت شریف و اوبه جمع آوری و به خاطر از بین بردن به محل مربوطه انتقال داده شد.

همچنان از طریق تیم نظارت، دستورالعمل های صحی لازم به مسوولان و کارکنان فروشگاه ها و دواخانه ها نیز داده شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۴:۳۵
Background image

امضای قرارداد همکاری وزارت صحت‌عامه و مؤسسه AADA برای تقویت خدمات تغذیه در هرات و فراه

وزارت صحت عامه به‌منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده‌گان ولایت‌های هرات و فراه، قرارداد پروژه‌ای را به ارزش (۴۳۹٬۴۱۶) چهارصد و سی‌ونه هزار و چهارصد و شانزده دالر آمریکایی با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۳:۵۰
Background image

از یک تعداد عمده‌فروشی‌های ادویه و دواخانه‌ها در ولایت‌های هرات و فراه نظارت صورت گرفت

این نظارت ها از سوی مسوولان نظارت و بررسی ریاست‌های صحت‌عامه ولایت‌های هرات و فراه اجرا شد که در نتیجه آن، در ولایت هرات ۵ باب عمده‌فروشی ادویه به دلیل نقض قوانین صحی مسدود گردید.

همچن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۲:۴۲
Background image

کمپاین توزیع پشه‌خانه در سه ولایت زون شرق آغاز شد

این کمپاین با حضور داکتر حزب‌الله فطرت، مسئول برنامه ملی ملاریا وزارت صحت‌عامه، و مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت‌عامه ولایت ننگرهار، به‌منظور جلوگیری از بیماری‌های ملاریا و دِنگی آغاز. . .

BACK TO NEWS