داکتر محمد قاسم عادل رئيس انستیتیوت علوم صحی غضنفر و هیآت همراهش در سفری به ولایت فراه از انستیتیوت علوم صحی این ولایت دیدار کرد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۸ - ۱۱:۵۸
moph

داکترمحمد قاسم عادل و هیآت همراهش در جریان سفرش به این ولایت، در نشستی با مسوولان مربوط در مورد ترمیم تعدادی از بخش ساختمان این انستیتوت، ارزیابی کیفیت امور تدریسی، آماده نمودن ترانسپورت برای رفت و آمد محصلان و فعال‌ سازی رشته‌های جدید برای سال آینده مورد بحث و تبادل نظر نمودند.

صنوف و اسکلپ‌های این انستیتوت مطابق طرزالعمل وزارت صحت‌عامه بوده و کارمندان اداری، تدریسی و خدماتی آن به موقع به وظایف خود حاضر بودند.

این سفراز طرف مسوولان انستیتوت ولایت فراه به خاطر ارتقاء کیفیت خدمات صحی، پیشرفت علمی محصلان و بهبود امکانات این انستیتیوت یک گام مهم خوانده شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۸:۴۶
Background image

از نزد بیشتر از ۴۰ تن، که درس های مسلکی خود را در خارج از کشور آموخته بودند امتحان اخذ گردید

ریاست انستیتوت های علوم صحی خصوصی با همکاری ریاست عمومی کارکنان وزارت صحت عامه، امتحان خارج مرز را از نزد داوطلبان آن که بیشتر از ۴۰ تن بودند اخذ نمود.

مولوی گلاب راشد، رییس انستیتوت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۸:۳۷
Background image

نخستین دورۀ ورکشاپ دو روزه به خاطر ارتقاء ظرفیت کمیته‌های فرعی برای تدوین استراتیژی ملی صحت از طرف وزارت صحت عامه آغاز شد

افتتاح این ورکشاپ با حضور محترم ملا بخت‌الرحمن شرافت معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی و انکشاف صحت وزارت صحت ‌عامه، الحاج شیخ محمد طاهر حلیم رئیس. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۴:۴
Background image

وزارت صحت عامۀ ا.ا.ا به مناسبت هفتۀ جهانی تغذیۀ با شیر مادر، نشست آگاهی‌دهی برگزار کرد

در مراسم که به همین مناسبت برگزار شد، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، مولوی دوست محمد مخلص معین مالی واداری  وزارت مالیه، تعدادی از رئیسان مرکزی وزارت صحت. . .

BACK TO NEWS