داکتر عبدالقدوس بریالی رئیس مرکز ملی اضطراری عملیاتی محو پولیو و هیآت همراه اش با رئيس صحت‌عامه ولایت کنر در نشستی دیدار کرد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۴ - ۱۰:۴۳
MOPH

این نشست که هدف آن تطبیق بهتر و مؤثر واکسین پولیو می باشد، داکتر عبدالقدوس بریالی رئیس مرکز عملیاتی اضطراری محو پولیو، قاری مظفرخان مخلص رئیس صحت‌عامه ولایت کنر و نماینده گان سازمان صحی جهان و اداره یونیسف اشتراک داشتند.

رئیس مرکز عملیاتی اضطراری محو پولیو، بر تطبیق واکسین به هر طفل در مناطق نزدیک و دور تأکید نموده و برای رفع چالش ها در پوشش این کمپاین هدایات لازم داد تا واکسین پولیو به هر طفل تطبیق شود.

همچنان، رئیس صحت عامه ولایت کنر در مورد کمپاین جاری واکسین پولیو در این ولایت معلومات ارائه کرده و پیشنهادات خود را نیز شریک نمود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۵
Background image

کار ساخت سه مرکز صحی به ارزش ۷۲ میلیون افغانی، در ولایت هلمند آغاز شد

این مراکز علاوه بر گسترش خدمات صحی، زمینه دسترسی هزاران تن از باشنده گان این ولسوالی‌ها را به خدمات صحی بهتر و آسان‌تر فراهم خواهند کرد.

همچنان، داکتر نقیب الله فاتح رئیس صحت عامه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۱
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیئآت همراهش، از شفاخانه ۱۰۰ بستر برچی در کابل  دیدار نمودند

در جریان این دیدار، محترم معین عرضه خدمات صحی بخش‌های مختلف این شفاخانه را بررسی نمود و روند ارائه خدمات صحی، وضعیت تداوی بیماران، موجودیت دوا و تجهیزات طبی، امور کاری شفاخانه، حضور و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۴۶
Background image

نظارت از ملکیت‌ها به‌منظور کاهش آلودگی هوا در شهر کابل

کارمندان آمریت تنظیم و کاهش آلوده‌گی هوا ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، به‌منظور جلوگیری از امراض تنفسی و بهبود کیفیت هوا، از ملکیت‌های مختلف در شهر کابل نظارت نمودند.

در جریان این. . .

BACK TO NEWS