ورکشاپ پنج‌روزه برای ۳۰ تن از ترینران، از سوی مسوولان برنامه ملی کنترول ایدز و هپاتیت ریاست کنترول امراض ساری آغاز گردید

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۰ - ۹:۳۴
MOPH

این ورکشاپ پنج روزه برای ۳۰ تن از ترینران از طرف ریاست کنترول امراض ساری و برنامه ملی کنترول ( امراض مقاربتی جنسی، ایدز و هپاتیت) تحت ریاست کنترول و وقایه امراض وزارت صحت‌عامه، با حمایت مالی کشور جاپان و همکاری دفتر UNODC آغاز گردید.

 هدف این ورکشاپ کاهش اضرار ناشی از مواد مخدر به‌ویژه کنترول و جلوگیری از HIV و هپاتیت در افغانستان می‌باشد.

قابل یادآوری است که در این ورکشاپ روی هماهنگی و همکاری متقابل برای مبارزه موثر با HIV، هپاتیت و مواد مخدر تأکید گردیده و پریزنتیشن های جامع در مورد انتقال امراض ساری خطرناک از طریق استفاده تزریقی مواد مخدر ارائه گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۵:۱۶
Background image

شفاخانه ۱۰۲ بستر خیرخانه

شفاخانه ۱۰۲ بستر خیرخانه مربوط وزارت صحت‌عامه بوده و در ساحه خیرخانه شهر کابل موقعیت دارد. این شفاخانه خدمات صحی تخصصی را در بخش‌های مختلف به مردم ارائه می‌کند.

این شفاخانه دارای خدمات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۵:۱
Background image

پروسه آفرگشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی شملزایی ولایت زابل برگزار شد

این پروسه با حضور مسوولان پروسه آفرگشایی وزارت صحت‌عامه و نماینده‌گان ۱۰ شرکت ساختمانی برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت‌عامه گفتند: « این پروسه از شفافیت کامل برخوردار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۴:۵۷
Background image

۱۲۵ تُن ادویه و مواد خوراکی تاریخ گذشته در ولایت هلمند از بین برده شد

این مواد که از سوی مسوولان ریاست صحت‌عامه این ولایت در جریان ۹ ماه گذشته از مرکز و ولسوالی‌های آن جمع‌آوری شده بود، با حضور مسوولان ریاست صحت‌عامه، مقام ولایت، اداره محیط زیست و شاروالی. . .

BACK TO NEWS