دیدار رئیس طب عدلی وزارت صحت عامه با مسئولان صحی کنر

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۳:۴۶
moph

مولوی نجیب الله فاروقی رئیس طب عدلی وزارت صحت‌عامه، همراه با یک تیم تخنیکی در سفرشان به ولایت کنر با رئیس صحت‌عامه این ولایت دیدار نمودند

در این دیدار، مولوی نجیب‌الله فاروقی، با قاری مظفر خان مخلص رئیس صحت‌عامه ولایت کنر، در مورد بخش طب عدلی این ولایت بحث همه جانبه نموده افزود، برای مشکلات موجود، راه‌حل پیدا خواهد شد و تلاش‌های خود را برای تقویت و تجهیز بیشتر بخش‌های طب عدلی ادامه خواهیم داد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۱:۶
Background image

کار ایجاد برق آفتابی در ۲۸ مرکز صحی ولایت پنجشیر به ارزش بیش از ۴٫۵ میلیون افغانی آغاز شد

با تطبیق این پروژه، مراکز صحی پنجشیر، به برق ۲۴ ساعته دسترسی پیدا خواهند کرد. ظرفیت تولید برق برای هر مرکز مطابق نیاز آن، بین ۵ تا ۱۰ کیلو وات در نظر گرفته شده است. که نقش مهمی در بهبود. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۰:۳۶
Background image

یک عراده آمبولانس توسط یک تاجر ملی به مرکز صحی ولسوالی چپرهار ولایت ننگرهار، تسلیم داده شد

این آمبولانس به ارزش ۵ هزار دالر امریکایی توسط حاجی عبدالجبار صافی، تاجر ملی این ولسوالی، خریداری و در مراسمی با حضور الحاج مولوی امین‌الله شریف رئیس صحت‌عامه ننگرهار و دیگر مسوولان، به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۴
Background image

یک مرکز تداوی بیماری جذام (لیپروسی) به سطح زون شرق در ولایت ننگرهار افتتاح شد

این مرکز با حضور الحاج مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت عامه ننگرهار و شماری از مسوولان دیگر، با حمایت مالی مؤسسه PMS جاپان رسماً افتتاح گردید.

رئیس صحت عامه ننگرهار ، از افتتاح این مرکز. . .

BACK TO NEWS