نشست ملی بررسی وضعیت صحی کشور و شریک‌سازی نتایج نظارت‌ها به رهبری وزیر صحت‌عامه برگزار شد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۹
MOPH

تحت رهبری محترم مولوی نورجلال جلالی، وزیرصحت‌عامه ا.ا.ا، به هدف بررسی وضعیت صحی کشور، شریک‌سازی نتایج نظارت‌های اجرا‌شده در یک سال گذشته و رسیده گی به چالش‌ها، نشستی برگزار شد.

در این نشست، محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه صدیقی، مشاورین مقام وزارت، رییسان مرکزی و ولایتی، نماینده گان نهادهای همکار بین‌المللی و مؤسسات تطبیق‌کننده اشتراک داشتند.

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، این نشست را در بهبود خدمات صحی و حل مشکلات مؤثر دانست و گفت: « هر شهروند کشور بر ما حق دارد که خدمات لازم صحی را برایش فراهم کنیم. برای رسیدن به این هدف، باید از مراکز صحی دولتی و خصوصی به‌گونه‌ی همه‌جانبه نظارت و پی‌گیری صورت گیرد.

 این کار از جمله فعالیت‌های مهم وزارت صحت عامه است که زمینه رسیدگی به مشکلات را فراهم می‌سازد».

همچنان، محترم وزیر صحت عامه تأکید کرد، که نظارت‌ها باید مؤثرتر شوند، از نتایج و گزارش‌ها استفاده درست صورت گیرد و ریاست نظارت و بررسی با همکاری مؤسسات همکار یک تیم مشترک نظارتی را ایجاد نمایند تا نظارت‌ها دقیق‌تر، گزارش‌ها مستندتر و برنامه‌ها حفظ شوند.

از سوی‌هم، داکتر عنایت‌الله عنایت رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، از طریق یک پریزنتیشن جامع، معلومات مفصلی را در مورد وضعیت صحی کشور ارائه کرد و گزارش‌ها و معلومات نظارت‌هایی را که در یک سال گذشته از شفاخانه‌ها و مراکز صحی اجرا شده بود، با اشتراک‌کننده گان این نشست شریک ساخت.

درعین حال، رییسان ولایتی نیز مشکلات و نیازمندی‌های‌شان را در بخش صحت مطرح نمودند که از سوی مسئولان به آنها اطمینان داده شد و مورد توجه قرار خواهند گرفت.

قابل یادآوری است که، در این نشست، نماینده گان نهادهای همکار و مؤسسات تطبیق‌کننده نیز دیدگاه‌های خود را شریک نموده و برای بهبود بیشتر فعالیت‌ها و خدمات‌شان به وزارت صحت‌عامه اطمینان دادند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۱:۴۹
Background image

هیئآت معینیت غذا و ادویه در ولایت هلمند فعالیت‌های مشورتی، تخنیکی و نظارتی انجام داد

هیئآت اعزامی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در ولایت هلمند با رهبری ریاست صحت‌عامه و کارمندان بخش مصوونیت غذایی دیدار نموده و در مورد چالش‌های موجود، جلوگیری از قاچاق و عرضه ادویه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۱:۴۳
Background image

امتحان جواز فعالیت طبی (طب معالجوی) مربوط ریاست عمومی شورای طبی وزارت صحت عامه به‌گونه شفاف برگزار شد

مراسم افتتاح این امتحان در پوهنتون کابل برگزار شد که در آن شیخ رحیم‌الله حقانی، معاون امور اداری و تخنیکی اداره عمومی امتحانات، داکتر احمدشاه شکوه‌مند، مشاور ارشد تخنیکی ریاست عمومی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۱:۳۶
Background image

۳۸ قلم ادویه به ارزش بیش از ۵۸ هزار دالر امریکایی به ریاست صحت عامه دایکندی تسلیم داده شد

ریاست صحت عامه ولایت دایکندی، به‌منظور تأمین ادویه مورد نیاز مراکز صحی، ۳۸ قلم ادویه مختلف‌النوع به ارزش مجموعی ۵۸٬۹۱۹ دالر امریکایی را از دفتر یونیسف تسلیم گرفت.

این ادویه‌ها به‌منظور. . .

BACK TO NEWS