پروژه برق سولری ۳۰ کیلوات در شفاخانه ولسوالی چهارسده ولایت غور افتتاح و به فعالیت آغاز کرد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۱:۱۵
MOPH

در مراسم افتتاح این پروژه، شیخ عبدالواحد حماس رئیس صحت‌عامه ولایت غور، مسئول دفتر UNDP زون مرکز و شماری دیگر از مقامات، بزرگان محل و کارمندان صحی اشتراک داشتند.

رییس صحت‌عامه غور، از تلاش‌های شبانه‌روزی تیم متعهد و صادق شفاخانه ولسوالی چهارسده ابراز قدر دانی نموده گفت: « امروز ما شاهد افتتاح پروژه برق سولری ۳۰ کیلوات در این شفاخانه هستیم و ما به خاطر تطبیق پروژه های سولری در مراکز صحی ولایت غور از مسوولان دفتر UNDP نیز ابراز تشکر می‌کنیم و از شما مسئولین شفاخانه می خواهیم تا در نگهداری و استفاده مؤثر از این سیستم خورشیدی دقت لازم را داشته باشید.»

این پروژه که به ارزش ۴۵ هزار دالر امریکایی به حمایت مالی دفتر UNDP ساخته شده است. مشکلات برق‌رسانی به شفاخانه ولسوالی چهارسده را برطرف نموده و در خدمات صحی این شفاخانه نقش مهمی را ایفا خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۲۹
Background image

وضعیت مراکز صحی ولایت جوزجان مورد ارزیابی  قرار گرفت

مولوی محمودالله زاهد، رئیس تطبیق قوانین صحی و بررسی وزارت صحت‌عامه، و هیئآت تخنیکی همراهش، به‌منظور ارزیابی وضعیت صحی به ولایت جوزجان سفر نمودند.

در جریان این سفر، با قاری ذبیح‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۲۲
Background image

از یک تعداد مراکز صحی ولایت جوزجان نظارت صورت گرفت

مولوی محمودالله زاهد، رئیس تطبیق قوانین و بررسی صحی وزارت صحت عامه و هیآت تخنیکی همراهش، در جریان سفر شان به ولایت جوزجان، از مرکز صحی CHC ولسوالی فیض‌آباد، شفاخانه ۳۰ بستر ولسوالی آقچه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۱۴
Background image

از شفاخانه‌های خصوصی ولایت جوزجان نظارت صورت گرفت

مولوی محمودالله زاهد، رئیس تطبیق قوانین صحی و بررسی وزارت صحت‌عامه، وهیئآت تخنیکی همراهش، به‌منظور ارزیابی وضعیت صحی، از شماری از شفاخانه‌های خصوصی ولایت جوزجان نظارت به عمل آوردند.

در. . .

BACK TO NEWS