مولوی محمد سلیم حقانی رئیس تفتیش داخلی وزارت صحت‌عامه و تیم تخنیکی همراهش در جریان سفری به ولایت هلمند، با مولوی امان‌الدین منصور والی این ولایت دیدار نمودند

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۳:۵۲
moph

در این دیدار که نقیب‌الله فاتح رئیس صحت‌عامه هلمند نیز حضور داشت، در رابطه به بهبود خدمات صحی و حل مشکلات موجود بحث و تبادل نظر صورت گرفت. والی هلمند وعده سپرد که اداره ولایتی در همکاری با اداره مرکزی برای تقویت سکتور صحت تلاش خواهد کرد. وی همچنان افزود که سفرهای مسوولان وزارت صحت‌عامه در حل مشکلات و فراهم‌سازی سهولت‌ها بسیار مؤثر است.

رئیس تفتیش داخلی اظهار داشت که، برای بهبود خدمات صحی، مشکلات موجود به شکل مشترک حل خواهند شد و تلاش می‌شود که با در نظر داشت وضعیت هلمند، تغییرات مثبتی در بخش صحت به میان آید تا سهولت‌های لازم برای مردم فراهم گردد.

قابل یاد آوری است که رئیس تفتیش داخلی و تیم تخنیکی همراهش از ریاست صحت‌عامه هلمند نیز دیدار نموده و به مسوولان مربوطه جهت ارائه خدمات به موقع توصیه‌های لازم را ارائه نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۵۲
Background image

نظارت ریاست صحت محیطی از مراکز عرضه مواد غذایی و آنتن‌های مخابراتی در کابل

مسوولان ریاست صحت محیطی وزارت صحت عامه، از شماری هوتل‌ها، نانوایی‌ها، قصابی‌ها، فروشگاه‌های مواد غذایی و آنتن‌های شرکت‌های مخابراتی در ناحیه دوم شهر کابل نظارت نمودند.

در جریان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۴۴
Background image

برگزاری نشست به‌منظور بهبود و تطبیق مؤثر نرم‌افزار EMR در وزارت صحت‌عامه

داکتر عنایت‌ الله عنایت، رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت عامه، نشستی را با جاوید وفا، رئیس تکنالوژی معلوماتی این وزارت، به‌منظور بهبود، معیاری‌سازی و تطبیق مؤثر نسخه ابتدایی نرم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۹:۴۲
Background image

سیمیناری جهت ارتقاء ظرفیت استادان اکمال تخصص در مورد تهیه سوالات معیاری MCQS.برگزار گردید

این سیمینار یک روزه توسط دو تن از ترینران آمریت امتحانات و آمریت ارتقاء ظرفیت ریاست انسجام اموراکادمیک ریاست عمومی اکمال تخصص، در 16 مرکز، پیرامون تهیه سوالات معیاری (MCQS Multiple. . .

BACK TO NEWS