به تعداد ۳۶ کارتن ادویه و لوازم طبی، از طریق سازمان صحی جهان (WHO) به شفاخانه ولایتی غور تسلیم داده شد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۰ - ۱۱:۵
MOPH

این ادویه و لوازم طبی متذکره در یک پروسه شفاف، با حضور نماینده ریاست صحت‌عامه و آمر شفاخانه ولایتی ولایت غور، طبق طرزالعمل‌های نافذه و اصول توزیع ادویه، تسلیم گردید و جهت استفاده به بخش‌های مختلف این شفاخانه توزیع گردید.

این اقدام در راستای تقویت خدمات صحی، تأمین ادویه معیاری و بهبود کیفیت عرضه خدمات تداوی به بیماران اجرا شده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۳
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی عامه و جلوگیری از استعمال مواد مخدر برای بیش از ۲۴۰۰ تن از شاگردان و استادان لیسه عالی پوهاند عبدالشکور رشاد برگزار شد

این برنامه از سوی مسئولان بخش تداوی و آگاهی‌دهی مواد مخدر شفاخانه ۱۰۰۰ بستر ابن‌سینا، مربوط وزارت صحت‌عامه، برگزار شد.

در این برنامه، در مورد اهمیت آگاهی‌دهی، نقش جوانان در ساختن آینده. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۱:۴۹
Background image

هیئآت معینیت غذا و ادویه در ولایت هلمند فعالیت‌های مشورتی، تخنیکی و نظارتی انجام داد

هیئآت اعزامی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در ولایت هلمند با رهبری ریاست صحت‌عامه و کارمندان بخش مصوونیت غذایی دیدار نموده و در مورد چالش‌های موجود، جلوگیری از قاچاق و عرضه ادویه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۱:۴۳
Background image

امتحان جواز فعالیت طبی (طب معالجوی) مربوط ریاست عمومی شورای طبی وزارت صحت عامه به‌گونه شفاف برگزار شد

مراسم افتتاح این امتحان در پوهنتون کابل برگزار شد که در آن شیخ رحیم‌الله حقانی، معاون امور اداری و تخنیکی اداره عمومی امتحانات، داکتر احمدشاه شکوه‌مند، مشاور ارشد تخنیکی ریاست عمومی. . .

BACK TO NEWS