برگزاری نشست به‌منظور بهبود و تطبیق مؤثر نرم‌افزار EMR در وزارت صحت‌عامه

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۴۴
MOPH

داکتر عنایت‌ الله عنایت، رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت عامه، نشستی را با جاوید وفا، رئیس تکنالوژی معلوماتی این وزارت، به‌منظور بهبود، معیاری‌سازی و تطبیق مؤثر نسخه ابتدایی نرم‌افزار EMR (Electronic Medical Record) برگزار کرد.

در این نشست که میرویس رحیمی، آمر HMIS و تیم تخنیکی نیز حضور داشتند، جوانب تخنیکی و عملی نسخه ابتدایی نرم‌افزار EMR که از سوی یک شرکت خصوصی ارائه شده است، مورد ارزیابی قرار گرفت.

همچنان، رئیس عمومی نظارت و بررسی و تیم تخنیکی دیدگاه‌ها، پیشنهادات تخنیکی و نظریات اصلاحی خویش را به منظور بهبود، معیاری‌سازی و تطبیق مؤثر این نرم‌افزار ارائه نمودند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۳
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی عامه و جلوگیری از استعمال مواد مخدر برای بیش از ۲۴۰۰ تن از شاگردان و استادان لیسه عالی پوهاند عبدالشکور رشاد برگزار شد

این برنامه از سوی مسئولان بخش تداوی و آگاهی‌دهی مواد مخدر شفاخانه ۱۰۰۰ بستر ابن‌سینا، مربوط وزارت صحت‌عامه، برگزار شد.

در این برنامه، در مورد اهمیت آگاهی‌دهی، نقش جوانان در ساختن آینده. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۱:۴۹
Background image

هیئآت معینیت غذا و ادویه در ولایت هلمند فعالیت‌های مشورتی، تخنیکی و نظارتی انجام داد

هیئآت اعزامی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در ولایت هلمند با رهبری ریاست صحت‌عامه و کارمندان بخش مصوونیت غذایی دیدار نموده و در مورد چالش‌های موجود، جلوگیری از قاچاق و عرضه ادویه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۱:۴۳
Background image

امتحان جواز فعالیت طبی (طب معالجوی) مربوط ریاست عمومی شورای طبی وزارت صحت عامه به‌گونه شفاف برگزار شد

مراسم افتتاح این امتحان در پوهنتون کابل برگزار شد که در آن شیخ رحیم‌الله حقانی، معاون امور اداری و تخنیکی اداره عمومی امتحانات، داکتر احمدشاه شکوه‌مند، مشاور ارشد تخنیکی ریاست عمومی. . .

BACK TO NEWS