محترم معین غذا و ادویه با هیئات مدیره اتاق صنعت، تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان دیدار کرد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۱۳:۳۲
MOPH

محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه وزارت صحت عامه، امروز با اعضای هیئات مدیره اتاق صنعت، تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان و شماری از تاجران کشور، در نشستی دیدار و پیرامون توسعه صنعت دوا و بهبود روند تورید و تولید ادویه در کشور گفتگو کرد.

در این نشست، نماینده گان اتاق صنعت، تجارت و سرمایه‌گذاری، ضمن استقبال از اقدامات اخیر در راستای تنظیم بازار دوا، دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را در خصوص تقویت تولیدات داخلی مطرح نمودند. آنان خواهان تخصیص زمین برای سرمایه‌گذاران به‌منظور ایجاد کارخانه‌های تولید ادویه، تسریع روند اداری مرتبط با تورید ادویه برای شرکت‌ها و مؤسسات بین‌المللی، و اتخاذ تدابیر لازم در زمینه نسخه‌های شفری و درج قیمت مشخص بر بسته‌بندی ادویه گردیدند.

محترم معین غذا و ادویه، با قدردانی از همکاری و نقش سکتور خصوصی در تأمین نیازهای دوایی کشور، بر تعهد این معینیت در راستای تسهیل روند، رسیده گی به چالش‌های موجود و حمایت از سرمایه‌گذاری در بخش تولید ادویه تأکید نمود. وی همچنان از پیشرفت‌های به‌دست‌آمده در روند ایجاد پارک صنعتی دوا در ولسوالی میربچه‌کوت ولایت کابل یادآور شده و تصریح کرد که، خودکفایی کشور در صنعت تولید ادویه از اولویت‌های اساسی به‌شمار می‌رود.

در اخیر، وی از آماده گی و علاقه‌مندی تاجران برای سرمایه‌گذاری در بخش تولید دوا استقبال نموده و آن را گامی مهمی در جهت تقویت اقتصاد ملی، توسعه صنعت دوا و تأمین پایدار نیازهای صحی کشور عنوان کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۴:۶
Background image

دور سوم نظارت از پیشبرد برنامه اکمال تخصص در شفاخانه های تخصصی الشفا، عاجل ابن سینا، انتانی و خدمات صحیه پولیس صورت گرفت

این نظارت به خاطر دریافت مشکلات ترینر متخصصین، داکتران ترینی و خلا های برنامه تریننگ اکمال تخصص، توسط تیم های نظارت ریاست عملیاتی ریاست عمومی اکمال تخصص در شفاخانه های تخصصی الشفا، عاجل. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۱:۴۷
Background image

وزارت صحت‌عامه با ARDHO قرارداد ۵٬۷۱۳٬۶۲۲ دالری را برای تقویت خدمات صحی در بادغیس امضا کرد

از سوی وزارت صحت‌عامه، به‌منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده گان ولایت بادغیس، با مؤسسه ARDHO  قراردادی به ارزش (۵٬۷۱۳٬۶۲۲) پنج میلیون و هفت صد و سیزده هزار و شش صد و بیست و دو. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۱:۳۹
Background image

از یک تعداد دواخانه ها در شهر مزار شریف نظارت صورت گرفت

تیم نظارت آمریت نظارت و بازرسی ریاست صحت‌عامه ولایت بلخ، از نوکریوالی شبانه ۳۸ باب دواخانه در ۱۲ ناحیه شهر مزار شریف نظارت به‌عمل آورد.

در نتیجه، این نظارت به تعداد ۲ باب دواخانه به. . .

BACK TO NEWS