۲۰ تن از افراد معتاد بعد از تداوی و صحت یابی از شفاخانه ۸۰ بستر تداوی معتادین ولایت قندز مرخص گردیدند

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۱۳:۴۹
MOPH

این افراد بعد از دوره های تداوی، در شفاخانه ۸۰ بستر تداوی معتادین ولایت قندز با حضورداشت هیئات رهبری و کارمندان صحی  این نهاد دوباره به خانواده ها و جامعه تقدیم گردیدند.

در نشستی که به این مناسبت برگزار گردیده بود، آمر شفاخانه ۸۰ بستر تداوی معتادین ولایت قندز در مورد ترک اعتیاد، اهمیت اراده، نقش خانواده ها در حمایت از بیماران، حفظ دستاوردهای تداوی و ضرورت ادغام مجدد در جامعه صحبت نموده و صحت‌یابی این ۲۰ تن را یک گام مؤثر در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۹
Background image

به مناسبت گرامی‌داشت از روز استقلال افغانستان، بیرق‌های سفید امارت اسلامی با افتخار و احترام در محوطه وزارت صحت‌عامه به اهتزاز درآمدند

مسئولان وزارت صحت‌عامه به مناسبت این روز بزرگ و پرافتخار استقلال کشور، مراتب تبریکی صمیمانه خود را به همه هموطنان ابراز کرده و از بارگاه خداوند متعال برای استقلال و حاکمیت افغانستان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۳
Background image

به هزینه ۳۰ میلیون دالر امریکایی، یک فابریکه تولید ادویه به نام «دیم فارما» در ولایت هرات افتتاح شد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم مولوی نورجلال جلالی، وزیر صحت عامه، محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه، شماری از مسئولان ادارات امارتی، نماینده‌گان نهادهای بین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۰
Background image

برنامه آموزشی سه‌روزه تطبیق معیارهای اعتباردهی و درجه‌بندی شفاخانه‌های خصوصی در زون شمال‌شرق کشور آغاز شد

در این برنامه آموزشی، نمایندگان شفاخانه‌های خصوصی ولایت‌های کندز، تخار، بغلان و بدخشان اشتراک دارند که در جریان آن، معیارهای مربوط به اعتباردهی و درجه‌بندی شفاخانه‌ها و روش‌های عملی. . .

BACK TO NEWS