برگزاری نشست آنلاین برای ایجاد شفاخانه ۱۰۰ بستر قلبی در کابل

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۵:۴۲
moph

نشستی به خاطر ایجاد شفاخانه 100 بستر قلبی در کابل، میان مسوولان وزارت صحت‌عامه و نماینده گان بانک انکشاف اسلامی و شرکت های بنگله دیش  (DDCL)  از طریق آنلاین، برگزار شد.

این نشست، که با اشتراک مولوی محمد داوود منصوری، رییس روابط بین الملل، هماهنگی و انسجام کمک ها، داکتر وحدت الکوزی رییس عمومی طب معالجوی، داکتر سید رسول منگل رییس عمومی پالیسی وپلان، داکترحدید الله ذاکری مشاور دفتر مقام و انجینر میرویس رحیمی وارسی کننده ریاست امور ساختمانی وزارت صحت‌عامه برگزار شد؛ روی ماستر پلان، اسناد پروژه و طرح مفصل آن بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در ادامه، نماینده گان بانک انکشاف اسلامی و شرکت های بنگله دیش، در این نشست ماستر پلان، اسناد پروژه و طرح مفصل ایجاد شفاخانه ۱۰۰ بستر قلبی را در پرزنتیشنی تشریح نمودند که بعد از استماع مسوولان وزارت صحت‌عامه نظریات خود را به خاطر بهبود این طرح ارایه نموده و از آنان خواستند تا این اسناد را با وزارت صحت‌عامه شریک نمایند تا بررسی و ارزیابی های بهتر روی آن صورت گیرد.

قراراست نشست دور بعدی در این مورد به طور حضوری، میان مسوولان وزارت صحت‌عامه و نماینده گان بانک انکشاف اسلامی و شرکت های بنگله دیش  (DDCL) در آینده نزدیک برگزار شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۳
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی عامه و جلوگیری از استعمال مواد مخدر برای بیش از ۲۴۰۰ تن از شاگردان و استادان لیسه عالی پوهاند عبدالشکور رشاد برگزار شد

این برنامه از سوی مسئولان بخش تداوی و آگاهی‌دهی مواد مخدر شفاخانه ۱۰۰۰ بستر ابن‌سینا، مربوط وزارت صحت‌عامه، برگزار شد.

در این برنامه، در مورد اهمیت آگاهی‌دهی، نقش جوانان در ساختن آینده. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۱:۴۹
Background image

هیئآت معینیت غذا و ادویه در ولایت هلمند فعالیت‌های مشورتی، تخنیکی و نظارتی انجام داد

هیئآت اعزامی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در ولایت هلمند با رهبری ریاست صحت‌عامه و کارمندان بخش مصوونیت غذایی دیدار نموده و در مورد چالش‌های موجود، جلوگیری از قاچاق و عرضه ادویه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۱:۴۳
Background image

امتحان جواز فعالیت طبی (طب معالجوی) مربوط ریاست عمومی شورای طبی وزارت صحت عامه به‌گونه شفاف برگزار شد

مراسم افتتاح این امتحان در پوهنتون کابل برگزار شد که در آن شیخ رحیم‌الله حقانی، معاون امور اداری و تخنیکی اداره عمومی امتحانات، داکتر احمدشاه شکوه‌مند، مشاور ارشد تخنیکی ریاست عمومی. . .

BACK TO NEWS