۱۴ تُن ادویه، مواد طبی و مواد خوراکی تاریخ‌گذشته از سوی مسوولان ریاست صحت‌عامه ولایت پنجشیر از بین برده شد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۲:۲۳
moph

مسوولان ریاست صحت‌عامه این ولایت گفتند: که این مواد توسط آمریت نظارت و بازرسی از بازارها، دواخانه‌ها، مراکز صحی دولتی و خصوصی مرکز و ولسوالی‌های ولایت پنجشیر جمع‌آوری شده بود که در حضور هیأتی متشکل از نماینده‌گان ادارات مختلف و رسانه‌ها از بین برده شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۱:۴
Background image

فصل اول، ماده هفدهم، فقره نهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

شرکت های وارداتی نمی‌توانند، ادویه و محصولات صحی را به طور انحصاری به دواخانه های عمده و پرچون مربوط خویش، توزیع کنند.

عمده فروشی ها به هیچ صورت نمی توانند مواد غذایی، ادویه و محصولات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۹:۲
Background image

برگزاری نشست کمیته بین‌الوزارتی تطبیق قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

نشست کمیته بین الوزارتی تطبیق قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی تحت رهبری محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه،ا.ا. افغانستان در تالار وزارت صحت‌عامه دایر گردید.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۸:۵۷
Background image

پروسه آفر گشایی اعمار ساختمان جدید یک مرکز صحی اساسی (BHC) در منطقه مندول، ولسوالی کوراج ولایت نورستان برگزار شد

این پروسه با حضور نماینده‌گان ریاست‌های تدارکات، مالی و حسابی و اداری وزارت صحت عامه شماری از نماینده‌گان شرکت‌های ساختمانی برگزار شد.

مسئولان پروسه آفر گشایی  در وزارت صحت عامه گفتند:. . .

BACK TO NEWS