بیش از صد کیلوگرام ادویه و مواد غذایی تاریخ‌گذشته به‌منظور امحا در ولایت کنر به محل تعیین‌شده انتقال داده شد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۵:۹
moph

مسئولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت کنر در نتیجه نظارت از مراکز صحی خصوصی و فروشگاه‌های مواد غذایی در ولسوالی‌های این ولایت، بیش از صد کیلوگرام ادویه و مواد غذایی تاریخ‌گذشته را جمع‌آوری نموده و به خاطر از بین بردن به محل تعیین‌شده انتقال دادند.

 همچنان، یک باب معاینه‌خانه و یک باب لابراتوار به دلیل نداشتن جواز فعالیت نیز در این نظارت مسدود گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۱:۰
Background image

نشست آگاهی‌دهی عامه در مورد صحت چشم

داکتر احمد سیر پاڅون، رئیس عمومی کنترول و وقایه بیماری‌های وزارت صحت‌عامه، در نشست آگاهی‌دهی عامه در مورد صحت چشم:

۶۰ درصد موارد نابینایی در کشور ناشی از کترکت چشم می‌باشد.

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۰:۳۵
Background image

محترم معین غذا و ادویه با آمرین لابراتوارهای کنترول کیفیت ولایات دیدار  کرد

محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه وزارت صحت عامه،، در دفتر کارش با آمرین لابراتوارهای کنترول کیفیت غذا و ادویه ولایات دیدار و پیرامون وضعیت کاری، چالش‌ها، نیازمندی‌ها و راه‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۰:۲۷
Background image

امضای تفاهم‌نامه ۱۸۹ هزار دالری با WAW برای حمایت از خانواده‌ها و کودکان نیازمند در چهار ولایت

وزارت صحت‌عامه به منظور فراهم‌سازی زمینه تأمین حمایت‌های اجتماعی و اقتصادی و رسیده‌گی به نیازهای حمایتی خانواده‌ها و کودکان نیازمند عودت‌کننده و بی‌جاشده در ولایت‌های بلخ، جوزجان، کندز. . .

BACK TO NEWS