ارتقاء ظرفیت داکتران در بخش صحت روانی با همکاری WHO در ولایت هرات

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۱:۸
moph

دیپارتمنت صحت روانی، وزارت صحت‌عامه، با همکاری سازمان صحی جهان (WHO) تریننگ سه‌روزه ریفریشر mhGAP را به هدف ارتقاء ظرفیت داکترانی که از مراکز صحی ابتدایی ولایت های غور، بادغیس ٫هرات و فراه  اشتراک داشتند در ولایت هرات برگزار کرد.

 این برنامه، سه روز در دو بخش جداگانه برگزار شد، که در مورد موضوعات مرتبط به تشخیص، تداوی و مدیریت اختلالات روانی در سطح مراقبت‌های صحی ابتدایی تمرکز داشت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۵:۲۳
Background image

امضای قرارداد تداوم خدمات مراقبت‌های مادران در ولایت لوگر

وزارت صحت عامه برای باشنده‌گان ولایت لوگر به هدف تقویت و توسعه خدمات صحی، با مؤسسه Afghan Midwives Association (AMA) قراردادی را به ارزش (۲۹۶٬۰۵۴) دوصد و نود و شش هزار و پنجاه و چهار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۱:۵۴
Background image

افغانستان او ازبکستان د درملو او روغتیايي محصولاتو په برخه کې د همکاریو پر پراختیا خبرې وکړې

مولوی عبدالبصیر قانع، رئیس عمومی تنظیم ادویه و محصولات صحی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه و هیأت تخنیکی همراهش، در ادامه سفر رسمی شان به جمهوری ازبکستان، با آقای عبدالله عزیزوف، رئیس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۱:۴۸
Background image

بیست‌ وسومین نشست بورد رهبری وزارت صحت‌عامه ا.ا. ا.  برگزار شد

این نشست تحت رهبری محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه، با حضور معینان و رییسان مرکزی این وزارت برگزار گردید. در اين نشست پیرامون تعقیب احکام، هدایات و اسناد محرمانه مقام وزارت. . .

BACK TO NEWS