از طریق ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، از فابریکه ها صنعتی در ولسوالی ده سبز ولایت کابل نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۶:۶
MOPH

این نظارت که توسط مسوولان آمریت محافظت از اشعه، ریاست صحت محیطی، در ولسوالی ده سبز ولایت کابل از فابریکه های صنعتی صورت گرفت، در آن به مسوولان مربوطه هدایت داده شد تا اصول حفظ ‌الصحه و مصوونیت صحی را به‌گونه‌ی دقیق رعایت کنند، تا هم صحت‌عامه محفوظ بماند و هم فعالیت‌های فابریکه های صنعتی مطابق معیارهای لازم به پیش برود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۴۱
Background image

انجام بیش از پنج هزار نظارت از مراکز صحی و فروشگاه‌ها در ولایت هلمند

مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت هلمند، به‌منظور کنترول کیفیت دواها و مواد غذایی و تطبیق قوانین صحی، در جریان سال ۱۴۰۴ هـ ش در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت ۵۰۷۷ نظارت انجام. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۳:۳۳
Background image

دیدار معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه از شفاخانه ملی و تخصصی شیخ زاید

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، و هیآت همراهش، شام گذشته از روند ارائه خدمات صحی در شفاخانه ملی و تخصصی شیخ زاید دیدار نموده و با کارمندان صحی آن روزه را. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۱:۴۷
Background image

نظارت از خوراکه‌فروشی‌ها و دست‌فروشان در ولایت سمنگان

تیم‌های آمریت نظارت و بازرسی ریاست صحت‌عامه ولایت سمنگان، در هفته گذشته از یک تعداد خوراکه‌فروشی‌ها در مرکز و همچنان از دست‌فروشان محوطه چمن در این ولایت نظارت نمودند.

در نتیجه این. . .

BACK TO NEWS