بخش بایومدیکل انجینرنگ ورکشاپ های مرکزدر نشستی افتتاح وبه بهره برداری سپرده شد

Panah_moph
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۷/۵ - ۱۴:۵۶
بخش بایومدیکل انجینرنگ ورکشاپ های مرکزدر نشستی افتتاح وبه بهره برداری سپرده شد

بخش بایومدیکل انجینرنگ ورکشاپ های مرکزدر نشستی افتتاح وبه بهره برداری سپرده شد

این بخش با حمایت مالی Global Fund، HSS و دفتر UNDP ترمیم و تجهیز گردیده و در نشستی  امروز رسما افتتاح و به بهره برداری سپرده شد.

مولوی محمد اسحاق صاحب زاده معین مالی واداری وزارت صحت‌عامه از حمایت مالی شرکای صحی این وزارت ابراز تشکر و قدر دانی نموده و افتتاح این بخش را یک گام موثر در راستای ارایه خدمات با کیفیت در یک زمان معین، بهبود و دیجیتل سازی سیستم، جلوگیری ازهدر رفتن میلیون ها پول افغانی، ترمیم تجهیزات  و فراهم نمودن زمینه کار برای افرادی مسلکی می‌داند.

جریان نشست افتتاح بخش بایومدیکل انجینرنگ ورکشاپ های مرکز

همچنان معین مالی واداری از تعهد رهبری وزارت صحت‌‌عامه به خاطر بلند بردن کیفیت عرضه خدمات صحی در کشور  و رسیدگی به چالش ها به اشتراک کننده گان خبرداده و از کارمندان این بخش خواست تا با هماهنگی، صداقت، کار بیشتر و اطاعت از اوامر مسوولان تلاش بیشتر نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۹:۴۰
Background image

اولین نشست بازنگری پلان استراتیژیک، طرزالعمل‌های معیاری (SOPs) و رهنمودهای مربوطه برنامه ملی تداوی معتادین وزارت صحت‌عامه برگزار شد

در این نشست داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی وزارت صحت‌عامه، رئیسان و آمرین وزارت صحت‌عامه و نماینده گان سازمان صحی جهان (WHO) و ادارات همکار اشتراک داشتند.

داکتر وحدت الکوزی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲ - ۱۲:۲۸
Background image

کار ساخت یک مرکز صحی با بودجه ۱۰۰ هزار دلار، در کمپ ولسوالی خاص کنر ولایت کنر، برای تداوی آسیب دیده گان زلزله آغاز شده است

ساخت این مرکز صحی با حمایت مالی اداره یونیسف آغاز شده است. که تا حدود دو هفته دیگر تکمیل خواهد شد و تمام خدمات صحی و ضروری لازم را به آسیب دیده گان زلزله اخیر ارائه خواهد کرد.

 

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲ - ۱۲:۲۴
Background image

سنگ تهداب یک مرکز صحی در روستای جرگذر ولایت کندز گذاشته شد

 سنگ تهداب این مرکز صحی توسط مسوولان ریاست صحت‌عامه کندز گذاشته شد، که در جریان آن تعدادی از اهالی روستای جرگذر نیز حضور داشتند.

با ساخت و بهره‌برداری از این مرکز صحی، اهالی روستای. . .

BACK TO NEWS