به ارزش ۳۵ میلیون افغانی شفاخانه ملی وتخصصی اطفال اتاترک با وسایل طبی پیشرفته تجهیزوبازسازی گردید

akbari_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۱ - ۹:۲۷
به ارزش ۳۵ میلیون افغانی شفاخانه ملی وتخصصی اطفال اتاترک با وسایل طبی پیشرفته تجهیزوبازسازی گردید

سه شنبه ۲۰ جدی۱۴۰۱
کشور ترکیه به همکاری سازمان صحی جهان و دفتر آغاخان در کابل به ارزش ۳۵ میلیون افغانی بخش های عملیات خانه، امراض ساری، استاک ادویه، فارمسی، اکسری، عاجل او پی دی به شکل استندرد، حفر چاه عمیق، ساخت ذباله دانی و وسایل طبی و غیر طبی پیشرفته شفاخانه ملی و تخصصی اطفال  اتاترک را تجهیز و بازسازی نمود.
مولوی محمد اسحق صاحبزاده معین مالی واداری وزارت صحت‌عامه از همکاری کشور ترکیه، سازمان صحی جهان و دفتر آغاخان به خاطر تجهیز و نو سازی شفاخانه ملی و تخصصی اطفال اتاترک اظهار سپاس و قدر دانی نموده و آن را یک دستاورد بزرگ برای تداوی بیماران در داخل کشور می داند.
همچنان معین مالی واداری از کار و زحمات کارمندان صحی این شفاخانه ابراز امتنان و قدردانی نموده و از آنان خواست تا به خاطر رسیدگی به وضعیت صحی بیماران تلاش و رسیدگی بیشتر نمایند.
از سوی هم نماینده گان سازمان صحی جهان، دفتر آغاخان و کشور ترکیه در این نشست در مورد نو سازی و تجهیز شفاخانه ملی و تخصصی اطفال اتاترک صحبت نموده و وعده همکاری بیشتر را به رهبری وزارت صحت عامه سپردند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۰:۱۰
Background image

هیأت تعیین‌شده از سوی ریاست عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، از شماری شفاخانه‌ها و مراکز صحی مختلف در ولایت پکتیا نظارت به عمل آورد

در جریان این نظارت‌ها، چگونگی ارائه خدمات صحی، وضعیت صحی، پیشنهادهای ارائه‌شده برای بهبود هرچه بهتر خدمات و مشکلات موجود مورد بررسی قرار گرفت. همچنان، روند کیفیت ارقام صحی نیز مورد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۹:۴۰
Background image

به هزینه نزدیک به ۵ میلیون دالر لابرتوار معیاری ارزیابی کیفیت مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی در سطح حوزه جنوب‌غرب، در ولایت هرات افتتاح شد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم ملا عبدالغنی برادر آخوند، معاون اقتصادی ریاست‌الوزراء، ا.ا. افغانستان، محترم مولوی عبدالسلام حنفی، معاون اداری ریاست‌الوزراء، محترم مولوی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۸:۴۰
Background image

قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی، فصل سوم، ماده بیست و چهارم فقره پانزدهم

هرگاه مؤسسهٔ داخلی و بین المللی ارائه کنندهٔ خدمات صحی از احکام مندرج فقره های مربوط به مادهٔ نزدهم این قانون تخلف ورزد، مطابق با احکام این قانون سزای تعزیری ذیل برایش داده می شود:

الف. . .

BACK TO NEWS