به ارزش ۳۵ میلیون افغانی شفاخانه ملی وتخصصی اطفال اتاترک با وسایل طبی پیشرفته تجهیزوبازسازی گردید

akbari_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۱ - ۹:۲۷
به ارزش ۳۵ میلیون افغانی شفاخانه ملی وتخصصی اطفال اتاترک با وسایل طبی پیشرفته تجهیزوبازسازی گردید

سه شنبه ۲۰ جدی۱۴۰۱
کشور ترکیه به همکاری سازمان صحی جهان و دفتر آغاخان در کابل به ارزش ۳۵ میلیون افغانی بخش های عملیات خانه، امراض ساری، استاک ادویه، فارمسی، اکسری، عاجل او پی دی به شکل استندرد، حفر چاه عمیق، ساخت ذباله دانی و وسایل طبی و غیر طبی پیشرفته شفاخانه ملی و تخصصی اطفال  اتاترک را تجهیز و بازسازی نمود.
مولوی محمد اسحق صاحبزاده معین مالی واداری وزارت صحت‌عامه از همکاری کشور ترکیه، سازمان صحی جهان و دفتر آغاخان به خاطر تجهیز و نو سازی شفاخانه ملی و تخصصی اطفال اتاترک اظهار سپاس و قدر دانی نموده و آن را یک دستاورد بزرگ برای تداوی بیماران در داخل کشور می داند.
همچنان معین مالی واداری از کار و زحمات کارمندان صحی این شفاخانه ابراز امتنان و قدردانی نموده و از آنان خواست تا به خاطر رسیدگی به وضعیت صحی بیماران تلاش و رسیدگی بیشتر نمایند.
از سوی هم نماینده گان سازمان صحی جهان، دفتر آغاخان و کشور ترکیه در این نشست در مورد نو سازی و تجهیز شفاخانه ملی و تخصصی اطفال اتاترک صحبت نموده و وعده همکاری بیشتر را به رهبری وزارت صحت عامه سپردند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۵:۴۷
Background image

نشست تخنیکی در مورد ایجاد سیستم ثبت الکترونیکی معلومات صحی (EHR/EMR) برگزار شد

این نشست تحت رهبری مفتی عبدالقدوس هاشمی، رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت عامه، تیم تخنیکی و نماینده گان سازمان صحی جهان برگزار گردید.

در این نشست، در مورد نیازمندی‌های شبکه، تجهیزات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۵:۴۳
Background image

نشست تخنیکی به خاطر مرور و نهایی سازی پلان استراتیژی وزارت صحت‌عامه برگزار شد

این نشست تحت رهبری محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وانکشاف صحت، با اشتراک رییسان مرکزی  و شماری از نماینده گان ریاست های مختلف وزارت صحت‌عامه برگزار شد که در آن؛ پلان استراتیژی. . .

BACK TO NEWS