بیست و هشت باب عمده فروشی دوا در‌ ولایت لوگر مسدود گردید

Panah_moph
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱/۳ - ۱۵:۱۹
بیست و هشت باب عمده فروشی دوا در‌ ولایت لوگر مسدود گردید

چهار شنبه 3 حمل 1401

ریاست صحت عامه ولایت لوگر با راه اندازی یک کمپاین نظارتی از دواخانه‌ها، 28 باب عمده فروشی دوا را این در این ولایت مسدود کرد.

این عمده فروشی‌ها به دلیل عدم رعایت قوانین صحی و تخلف در امورات کاری شان از سوی مسوولان صحی این مسدود گردیده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۲:۴۷
Background image

مراسم افتتاح آفر پروژه ساخت و نصب یک پایه ترانسفارمر برای حل مشکل برق شفاخانه ملی و تخصصی تداوی بیماری‌های ساری وزارت صحت‌عامه برگزار شد

 افتتاح این آفر، به هدف تقویت زیربناهای تخنیکی شفاخانه ملی و تخصصی تداوی بیماری‌های ساری، تأمین دوامدار برق، رفع مشکلات تخنیکی موجود و ارتقاء کیفیت خدمات صحی برای بیماران و مراجعین راه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۴:۴۵
Background image

۱۳ پروژه بازسازی مراکز صحی و ترمیم ۲۲ منبع آبی در ولایت غور با موفقیت تکمیل شد

در ولایت غور، ۱۱ مرکز صحی در ولسوالی‌های الفاروق، ساغر، پسابند و لعل و سرجنگل پس از بازسازی کامل فعالیت خود را از سر گرفتند. این بازسازی شامل ترمیم بخش‌های معاینه، نسایی-ولادی، مراکز. . .

BACK TO NEWS