جلسه هماهنگی ماهانه ریاست تحلیل اسناد و تنظیم فعالیت‌های معینیت غذا و ادویه برگزار شد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۳:۱
moph

این نشست هماهنگی، تحت ریاست مولوی محمد موسی فایق، رئیس تحلیل اسناد و تنظیم فعالیت‌ها، با حضور آمرین، مشاورین و کارمندان بخش‌های مختلف این ریاست برگزار گردید که هدف آن ارزیابی پیشرفت امور محوله، بررسی دستاوردها، شنیدن چالش‌ها و مشکلات موجود در بخش‌های مختلف کاری، و ایجاد هماهنگی بیشتر میان کارمندان و مسئولین بود.

در این جلسه، مولوی محمد موسی فایق ضمن تأکید بر اهمیت تعهد، مسئولیت‌پذیری و نظم اداری، از کارمندان خواست تا وظایف محوله را با دقت، صداقت و به بهترین وجه ممکن انجام دهند. وی همچنان بر رعایت اصول اسلامی و اداری، برخورد نیک و محترمانه با همکاران و مراجعین، حفظ روحیه همکاری و تقویت فرهنگ خدمت‌گذاری تأکید نمود.

علاوه بر آن رئیس تحلیل اسناد و تنظیم فعالیت‌ها، رعایت سلسله مراتب اداری، جلوگیری از تداخل وظیفوی، اجرای امور مطابق لوایح وظایف، تسریع روند انجام امور، و ارائه گزارش‌های دقیق و به‌موقع را از عوامل مهم موفقیت و مؤثریت کاری دانسته و از تمام کارمندان خواست تا در راستای تحقق اهداف معینیت غذا و ادویه تلاش‌های بیشتری نمایند.

همچنان در این نشست، اشتراک‌کننده گان نیز نظریات، پیشنهادات، چالش‌ها و مشکلات موجود در بخش‌های کاری خویش را مطرح نموده و پیرامون راهکارهای مناسب برای بهبود امور و افزایش هماهنگی اداری بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۳۵
Background image

با شفاخانه تخصصی حوزوی ننگرهار، به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی مواد مصرفی و ادویه کمک شد

این کمک که از سوی شفاخانه علی‌آباد، مربوط وزارت تحصیلات عالی، صورت گرفت، با حضور مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت‌عامه ولایت ننگرهار و شماری دیگر از مسئولان، به مسئول فارمسی این شفاخانه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۳۱
Background image

نظارت هیأت وزارت صحت‌عامه از شفاخانه امراض ساری و بخش‌های تخصصی در هرات

مولوی محمودالله زاهد، رئیس تطبیق قوانین صحی و تفتیش وزارت صحت‌عامه، همراه با هیأت تخنیکی، در جریان سفرشان به ولایت هرات، از شفاخانه ۱۰۰ بستری تداوی امراض ساری، بخش‌های توبرکلوز و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۲۸
Background image

فصل سوم، مادهٔ بیست و چهارم، فقره اول قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

هر گاه شرکت‌ تورید کنندهٔ ادویه و محصولات صحی، بدون اجازهٔ قبلی از راه های رسمی یا غیر رسمی به تورید و عرضهٔ ادویه و محصولات صحی به بازار اقدام کند، مطابق با احکام این قانون، سزای. . .

BACK TO NEWS