داکترعبدالستار صحت رئیس پلان گذاری وزارت صحت‌عامه و مولوی امین الله شریف رئیس صحت‌عامه ولایت ننگرهار با مسوولان تیم صحی کشور قطر در ولسوالی خاص کنر دیدار نمودند

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۱:۴۹
MOPH

این دیدار که با مسوولان تیم صحی قطر در کمپ ساخته‌شده برای هموطنان آسیب‌دیده از زلزله در ولسوالی خاص کنر صورت گرفت، یک تعداد از مسوولان در آن اشتراک داشتند.

مولوی امین‌الله شریف رئیس صحت‌عامه ننگرهار، از همکاری کشور قطر در این شرایط دشوار ابراز قدردانی نمود و تاکید به همکاری‌های بیشتر میان دو کشور صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۵:۹
Background image

نشست آنلاین رئیس هماهنگی ولایات وزارت صحت‌عامه با مسوولان صحی ۹ ولایت شمالی

داکتر فضل‌الهی علیزی رئیس هماهنگی ولایات وزارت صحت‌عامه، در یک نشست آنلاین  با مسوولان صحت‌عامه ولایت های قندز، تخار، سرپل، جوزجان، سمنگان، بلخ، فاریاب، بدخشان و بغلان دیدار کرد.

هدف. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۰:۱۳
Background image

۳۴۷ کارتن ادویه به شفاخانه حوزوی ننگرهار و ۱۵۵ کارتن ادویه به شفاخانه ولایتی بی‌بی فاطمة الزهرا اهدا شد

این کمک ها توسط کمیته بین‌المللی صلیب سرخ (ICRC) به خاطر همدردی با زلزله‌زده گان به مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت‌عامه ننگرهار تحویل داده شد که از آن برای تداوی مجروحان استفاده خواهد. . .

BACK TO NEWS