داکترقلندرعباد وزیرصحت عامه امارت اسلامی افغانستان،امروز درنشست Health Cluster Meeting اشتراک نمود

akbari_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۵/۲۶ - ۳:۲۵
داکترقلندرعباد وزیرصحت عامه امارت اسلامی افغانستان،امروز درنشست Health Cluster Meeting اشتراک نمود

در این نشست که نماینده‌گان شرکای صحی بین المللی اشتراک ورزیده بودند، چگونه بهبود عرضه خدمات صحی، اکمالات دوا در مراکز صحی، چالش های صحی، افزایش مراکز تروما در شاهراه ها و دیگر موضوعات صحی مورد بحث قرار گرفت.

وزیر صحت عامه، از کارکردهای وزارت صحت عامه در دو سال اخیر یاد آوری نموده گفت که وزارت صحت عامه بسیار موفقانه توانست که سیستم صحت را که پس از سقوط جمهوریت به بحران مواجه شده بود درست مدیریت کند و اکنون دستآوردهای چشم گیری در بخش صحت به خصوص تطبیق واکسین کرونا، کاهش واقعات پولیو، پوشش ساحات سفید و دیگر بخش ها به وجود آمده است.

همچنان وزیر صحت عامه، بر بهبود عرضه خدمات صحی تاکید نموده و از سازمان های همکار خواست تا در راستای بلند بردن کیفیت خدمات صحی در یک هماهنگی موثر با در نظر داشت شفافیت و حسابدهی دوشادوش وزارت صحت عامه تلاش نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۱:۳
Background image

وزارت صحت‌عامه برنامه آموزشی دو روزه بیماری کانگو را برای کارمندان صحی ۳۴ ولایت برگزار کرد

یک برنامه آموزشی دو روزه بیماری کانگو (CCHF) برای پرسونل مسلکی شفاخانه‌های ولایتی ۳۴ ولایت کشور از سوی ریاست ارتقاء ظرفیت ریاست عمومی امور کارکنان وزارت صحت‌عامه برگزار شد.

این برنامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۱:۰
Background image

ریاست صحت‌عامه تخار به مناسبت فرا رسیدن عید سعید اضحی کمپاین مبارزه با بیماری کانگو را در سطح این ولایت راه اندازی کرد

مسوولان این ریاست، از مالداران و قصابان می خواهند تا بیماری کانگو را جدی گرفته و به خاطر مصوونیت خود و جامعه حفظه الصحه محیطی و رهنمود های صحی را  جداً رعایت نمایند.

بیماری کانگو یک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۲:۸
Background image

کمپاین آگاهی‌دهی و وقایوی بیماری کانگو در ولایت‌های بامیان، فراه، بادغیس و کنر آغاز گردید

این کمپاین به منظور جلوگیری از شیوع این بیماری خطرناک، با همکاری تیم‌های صحی و کارمندان بخش‌های مربوطه راه‌اندازی شده است.

در جریان این کمپاین، برای قصابان، مالداران و شهروندان در مورد. . .

BACK TO NEWS