دیدارهیئت رهبری وزارت صحت‌عامه با رییس گمرک حیرتان

Panah_moph
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱۲/۳ - ۱۸:۵۶
دیدارهیئت رهبری وزارت صحت‌عامه با رییس گمرک حیرتان

سه شنبه 3 حوت 1400

داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه و تیم همراه شان با مولوی عبدالمتین سعید رییس گمرک حیرتان در نشستی دیدار و گفتگو نمود.

در این نشست هیئت وزارت صحت‌عامه در مورد اجازه انتقال یک تعداد امبولانس های وزارت صحت‌عامه به کابل، اجازه ندادن ادویه های غیر مجاز در کشور از طریق بندر حیرتان و ایجاد سهولت در پروسه کاری برای ادویه های کمکی سازمان های بین المللی با رییس گمرک صحبت نموده و از آن خواستند تا وزارت صحت‌عامه در این راستا همکاری همه جانبه نمایند.

در ادامه مولوی عبدالمتین سعید رییس گمرک حیرتان بعد از استماع به پیشنهادات هیئت رهبری وزارت صحت‌عامه وعده سپرد که در این راستا با وزارت صحت‌عامه همکاری همه جانبه نموده و از هیچ نوع سعی و تلاش دریغ نخواهند ورزید.

از سوی‌هم هیئت رهبری وزارت صحت‌عامه از شفاخانه ده بستر حیرتان بازدید به عمل آورده و ارایه خدمات صحی در این مرکز را از نزدیک بررسی نمودند.

این هیئت بعد از ارزیابی و دریافت های شان به مسوولان آن هدایت داد تا به خاطر بهبود و بلند بردن کیفیت عرضه خدمات صحی به نیاز مندان توجه بیشتر نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۴:۲۶
Background image

وزارت صحت‌عامه تفاهم‌نامه‌ای را با مؤسسه AYSO برای کاهش قدکوتاهی و سوءتغذیه در ننگرهار امضا کرد

وزارت صحت‌عامه با مؤسسه Afghan Youth Services Organization (AYSO) تفاهم‌نامه‌ای را به ارزش ۱۸۰ هزار و ۵۰۳ دالر امریکایی به‌منظور کاهش شیوع قد کوتاهی و سایر انواع سوءتغذیه در ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۰:۳۷
Background image

آمریت مصوونیت اشعه ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، از شرکت‌های مخابراتی در ناحیه نهم شهر کابل نظارت به‌عمل آورد

در جریان این نظارت، به مسئولان مربوطه در مورد رعایت اصول مصوونیت صحی، نظافت و حفظ‌الصحه، کاهش و پیشگیری از خطرات ناشی از اشعه‌های مضر، هدایات لازم ارائه شد تا صحت شهروندان حفظ شده و. . .

BACK TO NEWS