دیدار سرپرست وزارت صحت‌عامه با نماینده گان سازمان بین المللی مهاجرت و فدراسیون بین المللی صلیب سرخ

Panah_moph
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۴/۲۸ - ۱۶:۲
دیدار سرپرست وزارت صحت‌عامه با نماینده گان سازمان بین المللی مهاجرت و فدراسیون بین المللی صلیب سرخ

سه شنبه ٢٨ سرطان ١٤٠١
 داکتر قلندرعباد سرپرست وزارت صحت‌عامه در نشستی با نماینده گان دفتر سازمان بین المللی مهاجرت (IOM )  و فدراسیون بین المللی صلیب سرخ (  IFRC)  در دفتر کارش دیدار و گفتگو نمود.
در این دیدار طرفین روی مصرف ٥٥ میلون دالری که سازمان توسعه بین المللی ایالات متحده امریکا  ( USAID ) به آسیب دیده گان زلزله ولایت پکتیکا وخوست نموده بود صحبت نمودند.
سرپرست وزارت صحت‌عامه از نماینده گان دفتر ( IOM) ) و (IFRC ) خواست تا این بودجه را مطابق یک پلان جامع در قسمت ترمیم و ساخت خانه های نو، ترمیم و فراهم نمودن وسایل و ضروریات کلینیک ها، پروژه کووید-١٩ در ولایت های کندهار، هرات، نمیروز وهلمند و همچنان نیازمندی های مردم محل به هدایت رهبری امارت اسلامی و و زارت صحت‌عامه به شکل شفاف، حسابدهی کامل به مصرف رسانند که نماینده گان متذکره در این راستا وعده همکاری را به رهبری وزارت صحت‌عامه سپردند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۳۵
Background image

بیشتر از ۳۰۰۰ تن بیمار در شفاخانه جراحی پلاستیک و سوختگی، ریاست صحت‌عامه ولایت بلخ، خدمات صحی دریافت نموده اند

در جریان ۸ ماه گذشته، مجموعاً ۳۰۲۹ تن بیمار از خدمات صحی سرا پاء (OPD) این شفاخانه استفاده نموده اند و همچنان ۲۲۱ تن بیمار داخل بستر (IPD) نیز تحت تداوی قرار در این شفاخانه گرفته‌اند.

. . .
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۳۳
Background image

یک مقدار ادویه به خاطر رسیده گی به وضعیت صحی بیماران به شفاخانه ۲۵۰ بستر ولایتی غور کمک شد

این ادویه شامل ۱۳۱ قلم ادویه مختلف است که از طرف موسسه OCCD با پشتیبانی سازمان صحی جهان(WHO)  به شفاخانه ۲۵۰ بستر ولایتی غور کمک شده است.

شیخ مولوی عبدالواحد حماس، رئیس صحت‌عامه غور. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۳۰
Background image

دو دستگاه ماشین تصفیه خون (Hemodialysis) از طرف بنیاد خیریه فاطمه به ریاست صحت‌عامه زابل کمک شد

داکتر میروریس افغان رییس صحت‌عامه زابل، از کمک های بنیاد خیریه فاطمه صمیمانه سپاسگزاری نمود و گفت: که کمک این ماشین ها در تداوی امراض کلیوی رول مهمی داشته و  کیفیت خدمات را بهبود می. . .

BACK TO NEWS