دیدار سرپرست وزارت صحت عامه با نماینده یو ان دی پی

Panah_moph
شنبه ۱۴۰۰/۷/۱۰ - ۱۷:۱۸
دیدار سرپرست وزارت صحت عامه با نماینده یو ان دی پی

شنبه، 10 میزان 1400

داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، امروز با نماینده برنامه توسعه‌ای سازمان ملل (یو ان دی پی) در دفتر کارش دیدار و گفتگو نمود.

در این نشست، راجع به ادامه پروژه صحتمندی بحث و تبادل نظر صورت گرفت. سرپرست وزارت صحت عامه، از همکاری اداره یو ان دی پی در افغانستان تشکر نموده گفت که بخش صحت افغانستان به همکاری بشردوستانه سازمان های بین المللی در این شرایط دشوار بیشتر نیاز دارد.

سرپرست وزارت صحت عامه از حمایت کوتاه مدت صندوق وجهی جهانی یا گلوبل فند که از طریق یو ان دی پی مبلغ 15 ملیون دالر به پروژه صحتمندی کمک نموده است قدردانی کرده و از نماینده یو ان دی پی خواست تا این مقدار پول را یک طی برنامه شفاف و حسابده در جاهای مورد نیاز به مصرف برساند.

از سوی هم، داکتر عبدالباری عمر معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه، بر حمایت از سازمان های بین المللی که در بخش صحت در افغانستان فعالیت میکند تاکید کرده گفت که ما برای تامین امنیت و فراهم سازی امکانات برای آنان متعهد استیم.

معین عرضه خدمات صحی در رابطه به توقف کمک های سازمان های المللی در بخش افغانستان صحبت نموده گفت که این نهادها که شعار شان کمک به بشریت بود، کمک های شان را در بخش صحت در حالی قطع نموده است که زنان، کودکان و افراد آسیب شدیدا به کمک نیازمند دارند.

در عین حال، نماینده یو ان دی پی در افغانستان، بر ادامه همکاری شان در افغانستان اشاره نموده گفت که گلوبل فند 15 ملیون دالر را برای ادامه پروژه صحتمندی کمک نموده است و فعالیت ۲۳۰۰ کلینیک ها و مراکز صحی که تحت برنامه صحتمندی فعالیت مینمود امروز از سر ګرفته شده است. او همچنان بر تامین شفافیت و اصل حسابدهی در این پروسه به رهبری وزارت صحت اطمنان داد.

او هم‌چنان گفت که ما برای تامین منابع مالی جهت حمایت دوامدار از پروژه صحتمندی با نماینده‌ گان دیگر سازمان های المللی به تماس استیم تا از سقوط نظام صحی افغانستان جلوگیری گردد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۵:۲۲
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا افغانستان، با ملا محمد حافظ مجاهد والی فراه، در دفتر کارش دیدار کرد

در این دیدار، در مورد گسترش خدمات صحی در ولایت فراه، ارائه خدمات صحی بهتر به مردم و حل مشکلات موجود بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

همچنان، والی فراه ضمن ابراز قدردانی از توجه و همکاری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۳۶
Background image

به‌منظور تداوی حجاج افغان، ۴۲ قلم ادویه ضروری و مختلف از سوی وزارت صحت عامه به وزارت حج و اوقاف سپرده شد

این ادویه‌جات به هدف حفظ صحت حجاج، تداوی امراض عمومی و رسیدگی به‌موقع به حالات اضطراری صحی به این وزارت تسلیم گردیده است که در جریان ادای فریضه حج، از سوی تیم‌های صحی تعیین‌شده در صورت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۲۷
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا افغانستان، با مسئولان ولایتی صحت‌عامه زون جنوب‌غرب نشست هماهنگی برگزار کرد

در این نشست، محترم وزیر صحت‌عامه بر ارائه خدمات صحی معیاری و باکیفیت تأکید نموده و به مسئولان توصیه کرد تا پالیسی جدید وزارت صحت‌عامه را به‌گونه مؤثر تطبیق نموده، از بودجه داخلی به‌صورت. . .

BACK TO NEWS