رئیس تغذی عامه در ولایت هرات از شماری شفاخانه ها و مراکز صحی که خدمات تغذیه را ارایه می‌نمایند، نظارت نمودند

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۵ - ۱۳:۳۰
MOPH

هیآت به رهبری داکتر حکمت الله معصومی رئیس تغذی عامه وزارت صحت‌عامه امارت اسلامی افغانستان، در سفر شان به ولایت هرات، پس از دیدار با مسوولان صحت‌عامه این ولایت از شماری شفاخانه ها و مراکز صحی که خدمات تغذیه را ارایه می‌نمایند، نظارت نمودند.

 

هیآت متذکره در جریان نظارت، هدایات لازم را در رابطه با عرضه خدمات معیاری به مسوولان تغذیه ارائه نموده و به خاطر حل پیشنهادات شان به آنان اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۹ - ۱۴:۲۶
Background image

نشست هماهنگی به خاطر رسیده گی به وضعیت صحی مهاجرین عودت کننده به کشور با نماینده گان ادارات مختلف برگزار شد

در این نشست محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، رئیسان مرکزی این وزارت و نماینده گان ادارات سازمان صحی جهان، اداره یونیسف، UNHCR، IOM، و  UNFPA، اشتراک داشتند. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۹ - ۱۰:۴۰
Background image

Expired Medicines Seized During Pharmacy Inspections in Nangarhar and Zabul Provinces

Nangarhar & Zabul — The Department of Monitoring and Inspection has recently conducted official oversight of several pharmacies in Nangarhar and Zabul provinces to ensure compliance. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۹ - ۱۰:۳۸
Background image

از یک تعداد دواخانه‌ها در ولایت های ننگرهار و زابل نظارت صورت گرفت

این نظارت که از طرف مسوولان آمریت نظارت و بازرسی ریاست صحت‌عامه این ولایات صورت گرفت، در نتیجه آن ۵۰ کیلو گرام ادویه تاریخ گذشته در ناحیه دوهم ولایت ننگرهار و ۱۹ قلم ادویه تاریخ گذشته. . .

BACK TO NEWS