راه اندازی اولین کنفرانس ملی فزیوتراپی در افغانستان

akbari_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۷/۲۸ - ۱۰:۴۴
راه اندازی اولین کنفرانس ملی فزیوتراپی در افغانستان

اولین کنفرانس ملی فزیوتراپی در افغانستان راه اندازی شد

انجمن فزیوتراپی افغانستان در نشستی اولین کنفرانس ملی فزیوتراپی را در افغانستان به خاطر حمایت از مسلک فزیوتراپی و اهمیت آن در سکتورصحی کشور راه اندازی نمود.

حبیب الله آخندزاده حامد معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه در نشستی که به این مناسبت راه اندازی شده بود گفت: چند دهه جنگ در کشور قربانی های زیادی را برای مردم ما به بار آورده است و کارمندان صحی ما توانستند از طریق خدمات فزیوتراپی برای هزاران تن در مناطق مختلف کشور برای معلولیت و بازتوانایی آنها خدمات شایانی را انجام دهند.

راه اندازی اولین کنفرانس ملی فزیوتراپی در افغانستان

معین عرضه خدمات صحی از کار و خدمات کارمندان صحی فزیوتراپی ابراز قدر دانی نموده افزود، رهبری وزارت صحت‌عامه در تلاش است تا نقش مسلک فزیوتراپی را در ساختن پالیسی ها و استراتیژی‌های این وزارت در کوتاه مدت و دراز مدت برجسته سازد تا این بخش از حمایت خوبی برخوردار گردد.

از سوی‌هم در این نشست نماینده گان ادارات مختلف در مورد کارکردهای کارمندان فزیوتراپی درکشور سخنرانی نموده و نقش مسلک فزیوتراپی را در سکتور صحی کشور حیاتی می دانند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۵:۱۹
Background image

در نواحی ۴ و ۱۷ ولایت کابل از شماری از شفاخانه‌ها و کلینیک‌ها نظارت صورت گرفت

این نظارت که از سوی ریاست نظارت از تأسیسات صحی صورت گرفت، در نتیجه آن دو مرکز صحی در ناحیه ۱۷ و یک شفاخانه در ناحیه ۴ به دلیل تخطی از قوانین صحی مسدود گردیدند.

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۴:۵
Background image

محترم معین غذا و ادویه با سفیر، معین وزارت صحت و رئیس سازمان دوا و غذا کشور ایران دیدار کرد

محترم مولوی حمدالله زاهد معین غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا با محترم علی رضا بیگدلی سفیر کشور ایران و محترم داکتر مهدی پیر صالحی معین وزارت صحت و رئیس سازمان دوا و غذا کشور ایران و. . .

BACK TO NEWS