رهنمود ملی وقایه وکنترول انتان در نشستی به معرفی گرفته شد

Panah_moph
دوشنبه ۱۴۰۱/۳/۳۰ - ۱۷:۱
رهنمود ملی وقایه وکنترول انتان در نشستی به معرفی گرفته شد

دوشنبه 30 جوزا 1401
وزارت صحت‌عامه به همکاری سازمان صحی جهان (WHO) رهنمود ملی وقایه و کنترول انتان را در نشستی با حضور حبیب الله آخند زاده حامد معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، رییسان و نماینده گان ادارات مختلف به معرفی گرفت.
معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه این رهنمود را یک دستاورد در سکتور صحی کشور دانسته و از مسوولان صحی خواست تا در قسمت تطبیق آن در مراکز صحی و شفاخانه های اقدامات جدی وعملی نمایند.
علاوه بر آن معین عرضه خدمات تطبیق رهنمود ملی وقایه وکنترول انتان را در مراکز صحی کشور در امر وقایه و جلوگیری امراض انتانی از جمله کووید-19، توبرکلوز، ایبولا، هیپتیت، اچ آی وی و امراض مختلف دیگر موثر می‌داند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۴:۴۵
Background image

۱۳ پروژه بازسازی مراکز صحی و ترمیم ۲۲ منبع آبی در ولایت غور با موفقیت تکمیل شد

در ولایت غور، ۱۱ مرکز صحی در ولسوالی‌های الفاروق، ساغر، پسابند و لعل و سرجنگل پس از بازسازی کامل فعالیت خود را از سر گرفتند. این بازسازی شامل ترمیم بخش‌های معاینه، نسایی-ولادی، مراکز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۴:۷
Background image

از سکتور صحی خصوصی و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولایت کنر نظارت صورت گرفت

این نظارت از سوی مسئولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت صورت گرفت، که در نتیجهٔ آن، مقدار ۷۶۰ کیلوگرام ادویه و مواد خوراکی تاریخ‌گذشته جمع‌آوری گردیده و به. . .

BACK TO NEWS