سنگ تهداب یک باب مرکز صحی به ارزش ۱۷.۴ میلیون افغانی از طرف وزارت صحت‌عامه در قریه کردن ولسوالی قوشتپه ولایت جوزجان در نشستی گذاشته شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۶/۴ - ۱۵:۳۸
moph

 در نشسی که به این مناسبت راه اندازی شد محترم مولوی محمد اسحق صاحبزاده، معین مالی و اداری وزارت صحت عامه، قاری ذبیح الله حسینی، رئیس صحت‌عامه جوزجان، سران قومی، علما و بعضی از مقامات اشتراک داشتند.

محترم مولوی محمد اسحاق صاحب زاده معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، در سخنان افتتاحیه این مراسم گفت: مردم افغانستان در چند دهه گذشته رنج های زیادی را متحمل شده اند و امارت اسلامی به خصوص وزارت صحت‌عامه تلاش می کند؛ تا در مناطق سفید ( دور دست) مراکزصحی را ایجاد نماید تا عرضه خدمات صحی به شهروندان کشور گسترش یابد.

محترم معین مالی واداری افزود، که این مرکز صحی در مدت شش ماه با هزینه ۱۷.۴ میلیون افغانی ساخته می‌شود و خدمات صحی را برای ( ۵۰۰۰ ) خانواده ارائه می‌کند.

در عین حال مردم محل از احداث این مرکز صحی ابراز خرسندی نموده و از مسؤولان صحی به خاطر تأمین و ایجاد این مرکز  در این منطقه که قبلاً وجود نداشت، ابرز تشکر نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۳:۸
Background image

پروسه آفرگشایی ساخت شفاخانه عمومی در ولسوالی البرز ولایت بلخ برگزار شد

این پروسه با حضور نماینده‌گان ریاست‌های تدارکات، تأسیسات، امور ساختمانی و اداری وزارت صحت عامه و تعدادی نماینده‌گان از شرکت‌های ساختمانی برگزار گردید.

مسوولان پروسه بازگشایی داوطلبی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۵۴
Background image

سفر رییس تکنالوژی معلوماتی وزارت صحت‌عامه همراه با تیم تخنیکی شان به ولایت ننگرهار

انجینر احمد جاوید وفا رییس تکنالوژی معلوماتی وزارت صحت‌عامه و تیم تخنیکی شان در یک سفر رسمی با ‌رییس صحت‌عامه ولایت ننگرهار دیدار نمودند.

در این دیدار سروی زیربنای شبکه و تطبیق لیزلاین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۹:۱۷
Background image

سیستم برق سولری با ظرفیت ۳۰۰ کیلوات در شفاخانه ولایتی زهرا بیات ولایت دایکندی افتتاح شد

داکتر محمد غنی صمیم رییس صحت‌عامه ولایت دایکندی، در مراسم افتتاح این برنامه گفت: این پروژه با ظرفیت ۳۰۰ کیلوات وهزینه سه صد هزار دالر امریکایی از طرف اداره UNDP تطبیق شده است. که با. . .

BACK TO NEWS