متخصص داکتر فضل‌الله سیرت اتشه صحی ا.ا.ا در کشور ترکیه، در کنفرانس بین‌المللی سه‌روزه‌ای که در شهر ازمیر ترکیه برگزار شده بود، اشتراک کرد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۵:۴
MOPH

این کنفرانس تحت عنوان صحت، فرهنگ و سیاحت با حضور سفرا، اتشه‌ها و وزیر صحت عامه ترکیه از ۳۲ کشور جهان برگزار گردید.

در آغاز این کنفرانس، وزیر صحت ترکیه و رئیسه سازمان SATKOF ضمن خوش‌آمدید به اشتراک‌کننده‌گان، نقش همکاری‌های بین‌المللی را در رشد نظام‌های صحی، ارتقاء ظرفیت‌های فرهنگی و گسترش صنعت سیاحت مهم خواندند.

داکتر فضل‌الله سیرت اتشه صحی افغانستان در ترکیه، معلومات مختصری را ادر مورد وضعیت سیستم صحی افغانستان ارائه کرد و بر اهمیت تبادل تجربیات جهانی، ارتقاء ظرفیت‌های صحی و تقویت برنامه‌های مشترک تأکید کرد. وی افزود که گسترش همکاری‌های بین‌المللی می‌تواند کیفیت خدمات صحی در افغانستان را افزایش داده، ظرفیت کارمندان را بلند ببرد و زمینه‌ساز نوآوری‌ها در عرصه صحت گردد.

همچنان، در نشست‌های تخصصی این کنفرانس، داکتر سیرت و نماینده‌گان دیگر کشورها تجارب خود را شریک ساخته، پلان‌های جدید همکاری صحی را مطرح و در مورد توسعه برنامه‌های مشترک بحث نمودند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۵:۴
Background image

متخصص داکتر فضل‌الله سیرت اتشه صحی ا.ا.ا در کشور ترکیه، در کنفرانس بین‌المللی سه‌روزه‌ای که در شهر ازمیر ترکیه برگزار شده بود، اشتراک کرد

این کنفرانس تحت عنوان صحت، فرهنگ و سیاحت با حضور سفرا، اتشه‌ها و وزیر صحت عامه ترکیه از ۳۲ کشور جهان برگزار گردید.

در آغاز این کنفرانس، وزیر صحت ترکیه و رئیسه سازمان SATKOF ضمن خوش. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۴۱
Background image

ده تُن ادویه تاریخ‌گذشته در ولایت کندهار از بین برده شد

این ادویه در جریان یک ماه گذشته از دواخانه‌های مختلف توسط مسوولان ریاست صحت‌عامه ولایت کندهار جمع‌آوری شده بود و با حضور نماینده‌گان ادارات مربوطه نابود گردید.

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۳
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیآت همراهش، از جریان عرضه خدمات صحی در شفاخانه وزیر محمد اکبر خان نظارت نمودند

محترم معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، در جریان نظارت از شفاخانه وزیر محمد اکبر خان به کارمندان صحی هدایت داد تا در رسیده‌گی مؤثر به مشکلات صحی بیماران و بهبود کیفیت خدمات تلاش بیشتر. . .

BACK TO NEWS