محترم داکتر قلندرعباد وزیر صحت‌عامه امارت اسلامی افغانستان از عرضه خدمات صحی شفاخانه ملی و تخصصی استقلال دیدن نمود

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۶ - ۹:۱۸
MOPH

در این دیدار محترم وزیر صحت‌عامه از بخش های مختلف شفاخانه استقلال دیدن نموده و از کارکردهای کارمندان صحی ابراز قدر دانی کرد و از آنان خواست تا خدمات صحی بهتر و معیاری را برای نیازمندان ارایه نمایند.

در ادامه این نشست همچنان محترم وزیر صحت‌عامه مشکلات کارمندان صحی را استماع نموده و به خاطر حل آنان به مسوولان مربوط هدایات لازم داد.

محترم وزیر صحت‌عامه کارمندان صحی را قهرمانان بخش صحت خوانده گفت:" ما تلاش می‌کنیم تا ظرفیت کارمندان صحی را در داخل کشور بلند برده و یک تعداد از داکتران را در بخش های تخصصی به کشور های مختلف اعزام نمودیم"

علاوه بر آن محترم وزیر صحت‌عامه در مورد معاشات کارمندان صحی گفت:"ما لایحه ای را بر اساس یک برنامه منظم تنظیم نمودیم که بر اساس آن در سال آینده حقوق تمامی کارمندان صحی بر اساس سطح علمی شان افزایش می‌یابد"

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۳:۸
Background image

پروسه آفرگشایی ساخت شفاخانه عمومی در ولسوالی البرز ولایت بلخ برگزار شد

این پروسه با حضور نماینده‌گان ریاست‌های تدارکات، تأسیسات، امور ساختمانی و اداری وزارت صحت عامه و تعدادی نماینده‌گان از شرکت‌های ساختمانی برگزار گردید.

مسوولان پروسه بازگشایی داوطلبی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۵۴
Background image

سفر رییس تکنالوژی معلوماتی وزارت صحت‌عامه همراه با تیم تخنیکی شان به ولایت ننگرهار

انجینر احمد جاوید وفا رییس تکنالوژی معلوماتی وزارت صحت‌عامه و تیم تخنیکی شان در یک سفر رسمی با ‌رییس صحت‌عامه ولایت ننگرهار دیدار نمودند.

در این دیدار سروی زیربنای شبکه و تطبیق لیزلاین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۹:۱۷
Background image

سیستم برق سولری با ظرفیت ۳۰۰ کیلوات در شفاخانه ولایتی زهرا بیات ولایت دایکندی افتتاح شد

داکتر محمد غنی صمیم رییس صحت‌عامه ولایت دایکندی، در مراسم افتتاح این برنامه گفت: این پروژه با ظرفیت ۳۰۰ کیلوات وهزینه سه صد هزار دالر امریکایی از طرف اداره UNDP تطبیق شده است. که با. . .

BACK TO NEWS