محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا،  با نماینده‌گان مسوولان صحی ولسوالی‌های ولایات مختلف کشور در دفتر کارش دیدار کرد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۸:۴۲
moph

در این دیدار، مسوولان صحی ولسوالی‌ها معلوماتی را در مورد فعالیت‌های‌شان به محترم وزیر صحت‌عامه ارائه نموده، مشکلات موجود را تشریح و پیشنهادات‌شان را به منظور بهبود امور روزمره‌شان شریک ساختند.

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، در سخنان خود از تلاش‌های مسوولان صحی ولسوالی‌ها ابراز قدردانی نموده، در رابطه به افزایش شفافیت و رسیده‌گی بهتر به امور، هدایات لازم را ارایه کرد و به مسوولان مربوطه هدایت داد تا در زمینه فراهم‌سازی وسایط ترانسپورتی، افزایش معاشات و تنظیم تشکیل مسوولان صحی، اقدامات لازم را روی‌دست گیرند.

وی همچنان تأکید نمود که در این راستا تلاش خواهد شد تا مشکلات حل و خدمات بیشتر معیاری گردند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۳۷
Background image

ادامه روند اعتباردهی و درجه‌بندی شفاخانه‌های خصوصی در کابل

تیم اعتباردهی شفاخانه‌های خصوصی وزارت صحت‌عامه، در ادامه روند اعتباردهی و درجه‌بندی شفاخانه‌های خصوصی در شهر کابل، از شفاخانه های خصوصی دندان معاصر، از شفاخانه معالجوی رفاه و میوند. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۳:۵۴
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد در لیسه عالی استاد قیام الدین خادم با اشتراک بیش از ۱۳۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از سوی مسوولان برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ۱۰۰۰ بستر مواد مخدر ابن‌سینا ـ کابل، وزارت صحت‌عامه برگزار شد که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۳:۳۸
Background image

۱۵ تُن ادویه تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت در ولایت فاریاب از بین برده شد

مسؤولان نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت فاریاب، به منظور حفظ صحت شهروندان و جلوگیری از عرضه ادویه غیرمعیاری، در جریان دو سال گذشته، ۹۴۸ قلم ادویه مختلف‌النوع تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت. . .

BACK TO NEWS