مسوولان شرکت ابن سینا که در راس آن یک تاجر افغان واقع کشور ترکیه می باشد یکمقدار ادویه و لوازم طبی  را از طریق اتاق تجارت و صنایع افغانستان به وزرات صت‌عامه تسلیم کرد

akbari_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۱۶ - ۱۰:۱۹
مسوولان شرکت ابن سینا که در راس آن یک تاجر افغان واقع کشور ترکیه می باشد یکمقدار ادویه و لوازم طبی  را از طریق اتاق تجارت و صنایع افغانستان به وزرات صت‌عامه تسلیم کرد

این ادویه که ارزش آن حدود 30000 هزار دالر امریکایی می شود در حضور داشت مولوی محمد اسحق صاحبزاده معین مالی واداری وزارت صحت‌عامه و نماینده گان ادارات مختلف تسلیم داده شد.

مولوی محمد اسحق صاحبزاده به نماینده گی از وزارت صحت‌عامه و مردم افغانستان از همکاری شرکت ابن سینا ابراز امتنان و قدر دانی نموده گفت: ما این ادویه و لوازم طبی را به ولایات دور دست و ولایاتی که به آن ضرورت دارند ارسال خواهیم کرد.

معین مالی واداری همچنان از تجار ملی خواست تا وزارت صحت‌عامه و مردم افغانستان را در این راستا بیشتر همکاری نمایند تا به نیازمندی های بیماران در مرکز و ولایات رسیده گی شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۳۵
Background image

با شفاخانه تخصصی حوزوی ننگرهار، به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی مواد مصرفی و ادویه کمک شد

این کمک که از سوی شفاخانه علی‌آباد، مربوط وزارت تحصیلات عالی، صورت گرفت، با حضور مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت‌عامه ولایت ننگرهار و شماری دیگر از مسئولان، به مسئول فارمسی این شفاخانه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۳۱
Background image

نظارت هیأت وزارت صحت‌عامه از شفاخانه امراض ساری و بخش‌های تخصصی در هرات

مولوی محمودالله زاهد، رئیس تطبیق قوانین صحی و تفتیش وزارت صحت‌عامه، همراه با هیأت تخنیکی، در جریان سفرشان به ولایت هرات، از شفاخانه ۱۰۰ بستری تداوی امراض ساری، بخش‌های توبرکلوز و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۲۸
Background image

فصل سوم، مادهٔ بیست و چهارم، فقره اول قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

هر گاه شرکت‌ تورید کنندهٔ ادویه و محصولات صحی، بدون اجازهٔ قبلی از راه های رسمی یا غیر رسمی به تورید و عرضهٔ ادویه و محصولات صحی به بازار اقدام کند، مطابق با احکام این قانون، سزای. . .

BACK TO NEWS