معین پالیسی وانکشاف در نشستی با آقای تاریه مگنوسن واتر دال دیدار کرد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۳/۳ - ۱۳:۰
MOPH

محترم داکترمحمد حسن غیاثی معین پالیسی وانکشاف صحت وزارت صحت‌عامه، در نشستی با آقای تاریه مگنوسن واتر دال رییس عمومی کمیته ناروی برای افغانستان در دفتر کارش دیدار کرد.

 در این دیدار دو طرف در مورد فعالیت های صحی کمیته ناروی در افغانستان، هماهنگی بیشتر و پلان های آینده این کمیته با در نظر داشت اولویت های وزارت صحت‌عامه بحث و تبادل نظر نمودند.

همچنان قرار است هفته آینده نیز کمیته های تخنیکی دو طرف نشستی را در مورد فعالیت های کمیته ناروی برای افغانستان و پلان های انکشافی این نهاد به خاطر بهبود عرضه خدمات صحی برای افغانستان راه اندازی نمایند.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۷/۲۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ملاعبدالقدیر نظیر به حیث رییس جدید ریاست تدارکات وزارت صحت‌عامه گماشته شد

محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی واداری وزارت صحت‌عامه، در نشستی با حضور رییسان و کارمندان این وزارت ملاعبدالقدیر نظیر را به حیث رییس تدارکات وزارت صحت‌عامه به کارمندان این ریاست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۹
Background image

دوپایه ماشین پیشرفته اکسری مجهز به شفاخانه ولایتی غزنی و بادغیس تسلیم داده شد

این ماشین های اکسری که مجهز با تکنالوژی پیشرفته می باشد؛ به‌منظور ارتقای کیفیت خدمات صحی، تشخیص دقیق و به‌موقع بیماری‌ها و تقویت ظرفیت‌های تشخیصی به شفاخانه های  ولایتی غزنی بادغیس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۶
Background image

۳۵۲۰ کیلوگرام ادویه بی‌کیفیت مربوط به فابریکه سلیم نیچرل در منطقه گُزک از بین برده شد

۳۵۲۰ کیلوگرام ادویه بی‌کیفیت مربوط به فابریکه سلیم نیچرل، از سوی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در حضور نماینده‌گان ادارات مربوطه در منطقه گُزک از بین برده شد.

این ادویه شامل دو. . .

BACK TO NEWS