نشست آگاهی‌دهی تحت عنوان «نقش علما، نخبگان جامعه، وکلای گذر و رئیسان شوراها در وقایه از مواد مخدر» در ناحیه (۲۲) شهر کابل برگزار گردید

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۱۱:۳۲
MOPH

 هدف این نشست، تقویت نقش بزرگان و افراد با نفوذ اجتماعی در پیشگیری از گرایش جوانان به مواد مخدر می‌باشد.

در این نشست، بر تأثیر سخنان علما و نخبگان از دید دینی، روان‌شناسی و اجتماعی تأکید شد و بیان گردید که این قشرها می‌توانند با آگاهی‌دهی، شناسایی افراد آسیب‌پذیر و معرفی آنان به مراکز حمایتی، نقش مؤثر در وقایه داشته باشند. همچنان در مورد روند معرفی و بستر نمودن مریضان معلومات ارائه گردید.

در پایان این نشست، به پرسش‌های اشتراک‌کننده‌گان پاسخ داده شد و بر همکاری همگانی در مبارزه با مواد مخدر تأکید به عمل آمد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۵:۱۸
Background image

افتتاح سه مرکز صحی جدید در ولسوالی‌های بغنی و باغران ولایت هلمند

ساختمان سه مرکز صحی به هزینه حدود ۲۵ میلیون افغانی در ولسوالی‌های بغنی و باغران ولایت هلمند، ایجاد و به بهره‌برداری سپرده شد.

این ساختمان‌ها با حمایت مالی مؤسسه IOM اعمار گردیده و با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۵:۱۳
Background image

ریاست صحت عامه ولایت پنجشیر فعالیت پنج مرکز تداوی بیماری‌های روانی را در ولسوالی‌های حصه اول و پریان آغاز کرد

داکتر حجت‌الله محمدی، رئیس صحت عامه این ولایت گفت: «این مراکز به‌منظور بهبود دسترسی مردم به خدمات صحت روانی ایجاد شده‌اند که از میان آن، دو مرکز در ولسوالی حصه اول و سه مرکز دیگر در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۵:۸
Background image

سنگ تهداب یک مرکز صحی (BHC) به هزینه ۷.۱ میلیون افغانی در ساحه مومندره ولسوالی سپین‌غر ولایت ننگرهار گذاشته شد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، مولوی غلام‌الرحمن حیدری، معاون والی ننگرهار، مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت عامه، شماری از رئیسان و مسوولان ولایتی اشتراک داشتند، معاون والی گفت:. . .

BACK TO NEWS