نشست هماهنگی با رییسان شفاخانه های تخصصی و ثالثی راه اندازی شد

Panah_moph
چهارشنبه ۱۴۰۱/۲/۲۸ - ۱۵:۴۳
نشست هماهنگی با رییسان شفاخانه های تخصصی و ثالثی راه اندازی شد

چهارشنبه ۲۸ ثور ۱۴۰۱

داکتر حبیب الله آخند زاده معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه در نشستی با رییسان شفاخانه های تخصصی و ثالثی و نماینده دفتر آی سی آر سی ( ICRC ) دیدار و گفتگو نمود.

در این نشست معین عرضه خدمات صحی به خاطر بهبود و بلند بردن کیفیت عرضه خدمات صحی و رسیدگی به وضعیت صحی نیاز مندان با اشتراک کننده گان صحبت نموده و از مسوولان صحی خواست تا در قسمت تجهیز شفاخانه ها و رسیدگی به وضعیت بیماران تلاش بیشتر نمایند.

در ادامه این نشست همچنان نماینده دفتر آی سی آر سی در قسمت مصارف بودیجه شفاخانه های که از طریق دفتر آنان حمایت می شود به اشتراک کننده گان وضاحت داده و از آنان خواست تا درقسمت حل چالش های شان با نماینده گان دفتر آی سی آر سی که در خود شفاخانه ها مصروف کار می باشند به تماس شوند تا به زود ترین فرصت به آنان رسیدگی شود.

از سوی‌هم در این نشست اشتراک کننده گان در مورد ضروریات و درخواست ادویه، تشریح فعالیت های سه ماه شفاخانه ها، پیشنهادات و حل چالش های شان صحبت نموده و از رهبری وزارت خواستند تا به مشکلات شان رسیدگی شود که به خاطر حل آن به مسوولان مربوطه هدایات لازم داده شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۳۵
Background image

بیشتر از ۳۰۰۰ تن بیمار در شفاخانه جراحی پلاستیک و سوختگی، ریاست صحت‌عامه ولایت بلخ، خدمات صحی دریافت نموده اند

در جریان ۸ ماه گذشته، مجموعاً ۳۰۲۹ تن بیمار از خدمات صحی سرا پاء (OPD) این شفاخانه استفاده نموده اند و همچنان ۲۲۱ تن بیمار داخل بستر (IPD) نیز تحت تداوی قرار در این شفاخانه گرفته‌اند.

. . .
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۳۳
Background image

یک مقدار ادویه به خاطر رسیده گی به وضعیت صحی بیماران به شفاخانه ۲۵۰ بستر ولایتی غور کمک شد

این ادویه شامل ۱۳۱ قلم ادویه مختلف است که از طرف موسسه OCCD با پشتیبانی سازمان صحی جهان(WHO)  به شفاخانه ۲۵۰ بستر ولایتی غور کمک شده است.

شیخ مولوی عبدالواحد حماس، رئیس صحت‌عامه غور. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۳۰
Background image

دو دستگاه ماشین تصفیه خون (Hemodialysis) از طرف بنیاد خیریه فاطمه به ریاست صحت‌عامه زابل کمک شد

داکتر میروریس افغان رییس صحت‌عامه زابل، از کمک های بنیاد خیریه فاطمه صمیمانه سپاسگزاری نمود و گفت: که کمک این ماشین ها در تداوی امراض کلیوی رول مهمی داشته و  کیفیت خدمات را بهبود می. . .

BACK TO NEWS