وزارت صحت‌عامه با مؤسسه AHDS قرارداد ارائه خدمات صحت مادران را امضا کرد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۳:۴۴
moph

وزارت صحت‌عامه به‌منظور ارائه خدمات صحی مادران از طریق آشیانه های صحی در ولایت‌های ارزگان، نیمروز، قندهار و هلمند، با مؤسسه Afghan Health Development and Services (AHDS)  قراردادی را به ارزش ۳ میلیون و ۱۰۲ هزار و ۸۸۷ دالر امریکایی امضا کرد.

این قرارداد برای یک سال و با هدف ارتقای کیفیت خدمات صحی، افزایش دسترسی مردم به خدمات صحی و کاهش مشکلات صحی جامعه به امضا رسیده است. بر اساس این قرارداد، از طریق ۸۵ آشیانه صحی، ۳۷۲ هزار و ۹۹۹ تن از باشنده گان ولایت‌های یادشده از خدمات صحی بهره‌مند خواهند شد و برای ۶۲۶ تن نیز زمینه اشتغال در بخش صحت فراهم می‌شود.

از سوی‌هم، نماینده گان مؤسسهAHDS  نیز اطمینان دادند که این پروژه را در مدت یک سال مطابق همه معیارهای تعیین‌شده تطبیق کرده و برای تأمین نیازهای صحی مردم توجه ویژه خواهند داشت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۱۳
Background image

به تعداد ۲۸ عراده موترسایکل جدید برای واکسیناتوران اوتریچ، از سوی ریاست صحت‌عامه ولایت بادغیس توزیع گردید

این موترسایکل‌ها با حمایت مالی اداره یونیسف به‌منظور سهولت رفت‌وآمد واکسیناتوران، دسترسی بهتر آنان به مناطق دوردست و بهبود روند ارائه خدمات واکسیناسیون به باشنده‌گان این مناطق فراهم شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۴:۱۷
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا. افغانستان با محترم مولوی عبدالله مختار، والی ولایت بغلان در دفتر کاری خویش دیدار کرد

در این دیدار، در مورد وضعیت صحی این ولایت، کیفیت خدمات صحی و تقویت زیربناهای صحی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

والی بغلان خواستار ازسرگیری و تکمیل کارهای باقی‌مانده شفاخانه ولسوالی اندراب. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۴:۱۵
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد در لیسه عالی شهید موسی شفیق با اشتراک بیش از ۳۵۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از سوی مسوولان برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ۱۰۰۰ بستر مواد مخدر ابن‌سینا ـ کابل، وزارت صحت‌عامه برگزار شد که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

BACK TO NEWS