وزارت صحت‌عامه با همکاری مالی سازمان صحی جهان نشست دوروزه آموزشی تطبیق رهنمود استراتیژی و منطقی سازی تیم های سیار صحی و تغذی در افغانستان همچنان افزایش دسترسی به خدمات صحی در مناطقی که دسترسی کمتر به خدمات دارند راه اندازی نمود

akbari_admin
شنبه ۱۴۰۲/۵/۱۴ - ۱۲:۵۹
وزارت صحت‌عامه با همکاری مالی سازمان صحی جهان نشست دو روزه آموزشی تطبیق رهنمود استراتیژی و منطقی سازی تیم های سیار صحی و تغذی در افغانستان همچنان افزایش دسترسی به خدمات صحی در مناطقی که دسترسی کمتر به خدمات دارند راه اندازی نمود

وزارت صحت‌عامه با همکاری مالی سازمان صحی جهان (WHO) نشست دو روزه آموزشی را به خاطر تطبیق رهنمود استراتیژی و منطقی سازی تیم های سیار صحی و تغذی در افغانستان و همچنان افزایش دسترسی به خدمات صحی در مناطقی که دسترسی کمتر به خدمات دارند راه اندازی نمود.

در این نشست رییسان مرکزی وزارت صحت‌عامه، رییسان صحت‌عامه 34 ولایت، ، نماینده گان موسسات تطبیق کننده، انجو ها ( WHO- UNFPA-UNICEF ) و ادارات مختلف دیگر اشتراک داشتند.

داکتر میرویس احمدزی رییس عمومی پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه نخست در پرزنتیشنی رهنمود استراتیژی بهبود و توسعه خدمات صحی در مناطق دور افتاده را به اشتراک کننده گان تشریح نموده و از آنان خواست تا در قسمت تطبیق آن و مشخص سازی ساحات سفید وزارت صحت‌عامه را همکاری نمایند.

همچنان داکتر احمدزی علاوه نمود، رهبری وزارت صحت‌عامه  متعهد است تا عرضه خدمات صحی را در دور ترین نقاط کشور مطابق پالیسی و استراتیژی های تعیین شده به طور یکسان ارایه نماید.

از سوی‌هم داکتر لیو دپنگ نماینده سازمان صحی جهان در افغانستان و نماینده گان ادارات مختلف روی موضوع سخنرانی نموده و به اشتراک کننده گان معلومات دادند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۵:۹
Background image

در یک تعداد از ولایت‌های کشور، از هفته جهانی تغذیه با شیر مادر گرامی‌داشت به عمل آمد

ریاست های صحت‌عامه ولایت های بادغیس، غزنی، ننگرهار، لغمان، نورستان، پنجشیر، کنر، سمنگان، هلمند، دایکندی و یک تعداد بیشتر از ولایت های دیگر کشور از هفته جهانی تغذیه با شیر مادر گرامی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۴:۴۱
Background image

۱۵۲ تن از رشته های رادیولوژی، تکنالوژی طبی، فزیوتراپی و نرسنگ از انستیتوت علوم صحی پوهاندغضنفر وزارت صحت‌عامه فارغ گردیدند

در نشستی که به این مناسبت برگزار شد، محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی واداری وزارت صحت‌عامه، داکتر محمد قاسم عادل رییس انستیتوت علوم صحی پوهاند غضنفر و یک تعداد از مسوولان ادارات. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۱:۵۲
Background image

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، به ارزش حدود ۵۰۰ هزار دالر امریکایی، تجهیزات طبی، ادویه و وسایل تشخیصی به ریاست صحت‌عامه ولایت بغلان کمک کرد

صدام حسین عرب، سرطبیب شفاخانه ولایتی بغلان، گفت: که این کمک شامل بیش از ۴۰ قلم تجهیزات طبی، ادویه و ماشین‌آلات پیشرفته تشخیصی است که با دریافت این تجهیزات و ادویه، کمبود امکانات طبی و. . .

BACK TO NEWS