یک کمپ صحی حمایوی، در ولسوالی فیروزنخچیر ولایت سمنگان ایجاد و به فعالیت آغاز کرد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۹:۱۱
MOPH

این کمپ صحی، در قریه قوش‌محله ولسوالی فیروزنخچیر ولایت سمنگان، به حمایت مالی و تخنیکی دفتر حمایه اطفال      (Save the Children)  ایجاد و فعال‌گردید.

این اقدام در راستای ارائه خدمات صحی ابتدایی و رسیده گی فوری به مشکلات صحی مردم محل به‌ویژه کودکان و زنان صورت گرفته است.

هم‌زمان با فعال‌سازی کمپ صحی، یک تیم مشخص حمایوی سرویلانس نیز از سوی ریاست صحت‌عامه سمنگان به ساحه اعزام و مستقر گردیده است تا فعالیت‌هایی چون ارزیابی صحی، انجام تست‌های ضروری و جمع‌آوری نمونه‌ها (سمپل‌گیری) را اجرا نمایند.

ریاست صحت‌عامه سمنگان، از همکاری دوامدار دفتر حمایه اطفال ابراز سپاس نموده و تأکید دارد که ایجاد چنین کمپ‌ها نقش مهمی در پاسخ‌گویی سریع به نیازهای صحی عاجل مردم ایفا می‌کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۳:۳۶
Background image

نهایی‌سازی طرح شفاخانه ۱۰۰ بستر تخصصی و فوق‌تخصصی آموزشی در کابل با همکاری قزاقستان

ریاست عمومی پلان و پالیسی وزارت صحت عامه از طریق ریاست پلان و برنامه‌ریزی، نشستی را به‌منظور نهایی‌سازی طرح، پلان، دیزاین و پروپوزل شفاخانه ۱۰۰ بستر تخصصی و فوق‌تخصصی آموزشی که قرار است. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۵:۱۹
Background image

وزارت صحت‌عامه نشستی را به‌منظور دیجیتال‌سازی شفاخانه‌ها در شفاخانه ملی و تخصصی اطفال اندراگاندی برگزار کرد

این نشست که با حضور داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی وزارت صحت‌عامه، داکتر امین‌الله مومند رئیس شفاخانه‌های تخصصی وثالثی، و شماری از متخصصین بخش‌های مختلف شفاخانه‌های مرکز. . .

BACK TO NEWS