۶۴۴۳ کیلوگرام ادویه‌های بی‌کیفیت و تاریخ‌گذشته و ۱۸۰ کیلوگرام مواد مختلف در ولایت هلمند از بین برده شدند

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۱:۱۷
MOPH

این ادویه‌ها و مواد که در جریان دو ماه گذشته به‌دست آمده و جمع‌آوری شده بودند، در حضور نماینده‌گان مقام ولایت، ریاست صحت عامه، استخبارات، محکمه شهری، گمرکات فرعی و تعدادی از ادارات دیگر از بین برده شدند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۱۴
Background image

دور چهارم نظارت از پیشبرد برنامه تخصص در شفاخانه های تخصصی ۱۰۲ بستر خیرخانه و استقلال صورت گرفت

به خاطر دریافت مشکلات ترینر متخصصین، داکتران ترینی و خلا های برنامه تریننگ اکمال تخصص، تیم های نظارت ریاست عملیاتی ریاست عمومی اکمال تخصص به شفاخانه های تخصصی ۱۰۲ بستر خیرخانه و استقلال. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۲
Background image

یک سمینار علمی آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد در پوهنتون تخنیکی ولایت غزنی با اشتراک بیش از ۷۰۰ تن از محصلین برگزار شد

این سمینار از سوی مسوولان برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد شفاخانه  تداوی ۵۰ بستر مواد مخدر ، ریاست  صحت‌عامه ولایت غزنی برگزار شد که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در ساختن. . .

BACK TO NEWS