وزارت صحت‌عامه با بنیاد AKF قرارداد تقویت ظرفیت کارکنان صحی و آموزش‌های مسلکی را امضا کرد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۲:۲۵
moph

وزارت صحت‌عامه به منظور تقویت خانواده‌ها از طریق آموزش‌های تخنیکی و حرفه‌ای، فراهم‌سازی زمینه آموزش عملی     (Internship)  برای کارکنان صحی زن و ارتقای ظرفیت کارکنان صحی جامعه در ولایت‌های پروان، سمنگان، دایکندی و قندز، با مؤسسه بنیاد آغاخان Agha Khan Foundation-AKF (AKF)  قراردادی به ارزش ۲٬۳۲۸٬۳۱۹ (دو میلیون و سه صد و بیست‌وهشت هزار و سه صد و نوزده) دالر کانادایی امضا کرد.

این قرارداد به مدت چهار سال به هدف ارتقای کیفیت خدمات صحی، افزایش دسترسی مردم به خدمات صحی و کاهش مشکلات صحی شهروندان به امضا رسیده است. بر اساس این قرارداد، از طریق ۱۰ شفاخانه، ۲٬۱۴۹ تن از باشنده گان ولایت‌های یادشده از برنامه‌های تقویت خانواده‌ها از طریق آموزش‌های تخنیکی و حرفه‌ای، آموزش عملی (Internship) برای کارکنان صحی زن و برنامه‌های ارتقای ظرفیت کارکنان صحی جامعه بهره‌مند خواهند شد و برای ۲۷ تن نیز زمینه کار در بخش صحت فراهم خواهد شد.

از سوی‌هم، نماینده گان مؤسسهAKF  نیز اطمینان دادند که این پروژه را در مدت چهار سال مطابق تمام معیارهای تعیین‌شده به اجرا خواهند گذاشت و برای تأمین نیازهای صحی مردم توجه ویژه‌ای خواهند داشت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۵:۵۶
Background image

وزارت صحت‌عامه ا.ا.افغانستان نشست آگاهی‌دهی عامه و مبارزه با بیماری هپاتیت را تحت شعار «ادغام خدمات وقایوی و مراقبت از هپاتیت در سیستم صحی» برگزار کرد

در نشستی که به این مناسبت برگزار شد، محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی، شماری از رئیسان مرکزی این وزارت، نماینده‌گان سازمان‌های بین‌المللی و رسانه‌ها اشتراک داشتند.

در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۵:۱۸
Background image

نشست وزارت صحت‌عامه و مؤسسه ATOA برای بهبود کیفیت خدمات صحی در پکتیکا برگزار شد

مفتی عبدالقدوس هاشمی، رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه و تیم تخنیکی همراهش، در پی نظارت از روند ارائه خدمات صحی در ولایت پکتیکا، با مسئول و نماینده گان تخنیکی مؤسسه ATOA نشستی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۵:۶
Background image

برنامه سه‌روزه آموزشی آشنایی با روند واردات ادویه برای مؤسسات ملی و بین‌المللی برگزار گردید

این برنامه آموزشی آگاهی‌دهی در مورد روند واردات ادویه از سوی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه، با حمایت سازمان صحی جهان، برای نماینده گان مؤسسات ملی و بین‌المللی برگزار گردید.

هدف از. . .

BACK TO NEWS