کارکردهای پروژه صحتمندی در نشستی مورد ارزیابی قرار گرفت

Panah_moph
پنجشنبه ۱۴۰۱/۳/۱۹ - ۱۵:۱۵
کارکردهای پروژه صحتمندی در نشستی مورد ارزیابی قرار گرفت

پنج شنبه ۱۹جوزا ۱۴۰۱
داکتر قلندرعباد سرپرست وزارت صحت‌عامه در نشستی کارکردهای پروژه صحتمندی در چند ماه گذشته را که از طریق  ادارات UNECEF - WHO  مورد تطبیق قرار گرفته و توسط جناح سوم ( دفترPRTICIP- KIT ) ارزیابی شده است را مورد بررسی قرار داد.
در این ارزیابی کارکردهای بیشتر ۲۱۵۰ مرکز صحی و۹۶ شفاخانه در تمام  ولایات افغانستان از طریق دفتر (PRTICIP- KIT ) مورد ارزیابی قرار گرفته است که نتایج آن طی پرزنتیشنی با حضور نماینده گان ادارات UNECEF - WHO – PRTICIP- KIT به رهبری وزارت صحت‌عامه ارایه گردید.
سرپرست وزارت صحت‌عامه ضمن استماع به نتایج کارکردهای ادارات متذکره در افغانستان  به مسوولان هدایت داد تا به خاطر بهبود کیفیت عرضه خدمات صحی و رسیدگی به وضعیت صحی نیازمندان در کشور تلاش بیشتر نمایند ودر این راستا از هیچ نوع سعی وتلاش دریغ نورزند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۵:۱۹
Background image

در نواحی ۴ و ۱۷ ولایت کابل از شماری از شفاخانه‌ها و کلینیک‌ها نظارت صورت گرفت

این نظارت که از سوی ریاست نظارت از تأسیسات صحی صورت گرفت، در نتیجه آن دو مرکز صحی در ناحیه ۱۷ و یک شفاخانه در ناحیه ۴ به دلیل تخطی از قوانین صحی مسدود گردیدند.

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۴:۵
Background image

محترم معین غذا و ادویه با سفیر، معین وزارت صحت و رئیس سازمان دوا و غذا کشور ایران دیدار کرد

محترم مولوی حمدالله زاهد معین غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا با محترم علی رضا بیگدلی سفیر کشور ایران و محترم داکتر مهدی پیر صالحی معین وزارت صحت و رئیس سازمان دوا و غذا کشور ایران و. . .

BACK TO NEWS